Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αριδαία: "Κινητικότητα" στους περιφερειακούς και συστάσεις από την αστυνομία

Φυσικά η σύντομη μετακίνηση κοντά στην κατοικία μας, για ατομική σωματική άσκηση και η βόλτα με το κατοικίδιο ζώο μας επιτρέπεται

Κινητικότητα έχει παρατηρηθεί στους περιφερειακούς της Αριδαίας τις τελευταίες μέρες, κάτι πολύ λογικό αφού οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές.


Φυσικά η σύντομη μετακίνηση κοντά στην κατοικία μας, για ατομική σωματική άσκηση(περπάτημα, ποδήλατο, τρέξιμο) και η βόλτα με το κατοικίδιο ζώο μας επιτρέπεται, αρκεί να στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα, ή να έχουμε μαζί μας την βεβαίωση μετακίνησης.  Ακόμα και γι αυτά όμως πρέπει να τηρούνται κάποια μέτρα ασφαλείας, όπως η απόσταση των δυο-τριών μέτρων και μέχρι δύο άτομα παρέα.

Σε κάποιες περιπτώσεις σήμερα το απόγευμα παρατηρήθηκε πως οι αποστάσεις ασφαλείας δεν ήταν αυτές που έπρεπε και οι παρέες ήταν παραπάνω από δύο άτομα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές που περιπολούσαν και έκαναν τους ελέγχους να αναγκαστούν να κάνουν συστάσεις τους πολίτες.

Σίγουρα οι μέρες είναι ιδανικές, μάλιστα ο κ. Τσιόδρας στην σημερινή του ενημέρωση είπε πως είναι λογικό ένα τέτοιο φαινόμενο, αλλά τόνισε πολλές φορές πως πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Τέλος όσο πλησιάζει το Πάσχα οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι πιο εντατικοί όπως τόνισε ο Υφυπουργός κ. Χαρδαλίας.


12 σχόλια:

  1. σε απλά ελληνικά: 3 μαζί είναι παράνομο.Τρεις μαζί είναι πρόστιμο.3 μαζι σε δημόσιο χώρο όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κανει καμια περιπολια η αστυνομια στο δρομο απο ρην πυροσβεστικη που βγαινει μεσα στην Πιπερια γινεται το αδιαχορητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ 9.25 Πρέπει να ησουν συνεργάτης των ss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εσυ 10:20 μαλλον αν οχι σιγουρα ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ με εξεπληξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικά χρειάζονται περιπολίες παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαλλικά δεν μεταφράζονται ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα έχουμε δει όλα ο άλλος πάει για περπάτημα με το τσιγάρο στο στόμα.
    Η άλλη είχε να περπατήσει από τότε που πήγαινε στο δημοτικό τώρα το έριξε στο περπάτημα πως το λέει το τραγούδι περπατάς και τρέμει η γη από τα κιλά όμως.
    Μόλις τελειώσει η καραντίνα να δούμε πόσοι θα μείνετε να περπατάτε και πόσοι θα πίνετε το καφεδάκι σας στον πεζόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γιατι επεσαν συστασεις??κ οχι προστιμο??οπως πρεπει κανονικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ στο 2 δημοτικό κάθε απόγευμα στα παγκάκια είναι γεμάτο από παρέες τον 5και τον 6 ατόμων κ εσείς μιλάτε για μετρα..ποια μέτρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365