Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει συναυλία πάνω σε… φορτηγό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «συναυλία εν κινήσει» ξεκίνησε πριν λίγο από την Τεχνόπολη στο Γκάζι

Μια αλλιώτικη συναυλία εν μέσω πανδημίας δίνει αυτή την ώρα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε… φορτηγό που περνά από στενά και γειτονιές της Αθήνας.



Η «συναυλία εν κινήσει» ξεκίνησε πριν λίγο από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την ερμηνεύτρια,γράφοντας «Στον δρόμο με Αγάπη».

«Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».







1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365