Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Σκύδρα: Διερευνητικές επαφές με ξενοδοχεία για εγκατάσταση μεταναστών

Και σε αυτή την περίπτωση οι ξενοδόχοι ήταν αρνητικοί σε μία τέτοια "συνεργασία"

Κινητικότητα υπάρχει και πάλι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Σκύδρας σχετικά με εγκατάσταση μεταναστών.Συγκεκριμένα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν δεχθεί κρούση τις τελευταίες μέρες για εγκατάσταση και διαμονή μεταναστών, κάτι το οποίο είχε γίνει και πριν 3-4 μήνες περίπου.

Και σε αυτή την περίπτωση οι ξενοδόχοι ήταν αρνητικοί σε μία τέτοια "συνεργασία".

Να τονίσουμε πως πριν μερικούς μήνες το στρατόπεδο "Δούμτσα Μαργαρίτη" το οποίο βρίσκεται στον Δήμο Σκύδρας, είχε εξεταστεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη μεταφορά μεταναστών, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τους τοπικούς φορείς.

Στην Π.Ε. Πέλλας πρέπει να θυμίσουμε πως υπάρχουν εγκατεστημένοι μετανάστες σε ξενοδοχεία των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365