Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Αναζητείται ο Ιερέας που έδωσε στα κρυφά Θεία Κοινωνία! Ψάχνουν και τους πιστούς

Το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα

Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον τον Ιερέα που κοινώνησε πιστούς… από την πίσω πόρτα στο Κουκάκι. Εξετάζεται το βίντεο για να βρεθεί και ποιοι τον βοήθησαν. Επικοινωνία Τσιάρα με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για το Κουκάκι αλλά και για την Κέρκυρα.



Αναζητείται πλέον από την αστυνομία ο Ιερέας που στον Άγιο Νικόλαο στο Κουκάκι κοινώνησε στα κρυφά πιστούς από… την πίσω πόρτα.

Το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, και είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο Νίκος Χαρδαλιάς μόλις έμαθε το περιστατικό.

Ωστόσο η υπόθεση δεν σταματά εκεί. Η αστυνομία ερευνά και το βίντεο που κατέγραψε τον ιερέα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι τον βοήθησαν αλλά και ποιοι ήταν οι πιστοί που κοινώνησαν, προκειμένου να κινηθούν και γι αυτούς οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα αυτό αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Επικοινωνία Τσιάρα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας επικοιμώνησε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο στο Κουκάκι όσο και στην Κέρκυρα και ζήτησε να ερευνηθούν  από τους αρμόδιους Εισαγγελικούς λειτουργούς τα πραγματικά περιστατικά.

Τέλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα επιτελέσουν πλήρως το καθήκον τους.

12 σχόλια:

  1. Για τους δικούς μας ιερείς, εδώ της περιοχής, ούτε λόγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μεγάλο πρόβλημα έχεις φίλε..εξομολογήσου και κοινώνησε...

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς το πρόβλημα δε το έχει ο 9:35,αλλα όλοι εσείς, 9:52,που εν μέσω κορονοϊου, έχετε την "ανάγκη" -όπως λέτε- να κοινωνησετε. Αγνοώντας τα μέτρα, θέτοντας σε κίνδυνο όλους εμάς που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες.

      Διαγραφή
    3. Το καλύτερο παράδειγμα δίνουν ΚΑΠΟΙΟΙ απο τους ιερείς. Συμπεριλαμβανομένων και κάποιων της Αλμωπιας.
      Στη ουσία μας λένε ότι δε τους ενδιαφέρει για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
      Εκτός αν όντως πιστεύουν ότι το δικό τους "μαγαζί" δε μεταδίδει τον ιό, και όλοι εμείς που ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,έχοντας κλείσει τα μαγαζια μας, είμαστε κουτοί.

      Διαγραφή
  2. Τον παπά τον αναζητούν για να του κάνουν τεστ IQ και τους πιστούς το τεστ κορωνοϊού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ιερέας τουλάχιστον επικίνδυνος...οι πιστοί ανεύθυνοι παντελώς. Με τέτοια συμπεριφορά δεν θα βγούμε ποτε απο την καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και Θα βγούμε! Λίγο πριν το φθινόπωρο. Θα πάμε μια εβδομάδα διακοπές και ξανά πίσω για το 2ο κύμα!!!
      Τα παιδιά μας θα χάσουν και άλλες ημέρες από το σχολείο, εμείς θα χάσουμε τις δουλειές μας... Κάποιοι από εμάς ίσως χάσουμε ακόμα και συγγενείς.
      Αρκεί κάποιοι από τους πιστούς, να μη χάσουν τη θεία κοινωνία που τόσο πολύ έχουν ανάγκη αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

      Και για να σας προλάβω, ναι, είμαι χριστιανός ορθόδοξος.

      Διαγραφή
  4. Ρε είστε σοβαροί τωρα; τι ειναι αυτα που λέτε; τι σημαίνει δεν προστατεύουν τις ευπαθείς ομαδες;; όποιος είναι ευπαθή ομάδα κ φοβάται ας μην πάει να κοινωνήσει. Δεν ηρθε κανενας ιερέας στο σπίτι σας να σας πιάσει από το αυτί κ να σας βάλει την θεία κοινωνία με το ζόρι στο στομα. Ελεος δηλαδή μαζευτηκατε όλοι οι άπιστοι κ τα ισοπεδωνετε όλα. Δεν έχετε φόβο θεού κ αυτό είναι το λαθος σας. Όταν όμως έρθει μια δύσκολη στιγμή στην ζωή σας ακομα κ αν απλα σκονταψετε αχ Παναγία μ κ αχ θεέ μ λέτε. Που να μας ακούσει ο Θεός όταν εμείς τον απαρνιομαστε; 2 φορες σε όλη την καραντίνα πηγα σούπερ μάρκετ κ γινόταν πανικος μέσα. Εκεί δεν υπάρχει φόβος; όλοι πιάνουν τα παντα με τα χέρια τους κ πάτε κ τα παίρνετε κ εσεις κ ουτε που σας ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς που νοιάζεστε για την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής κλπ...για κάντε μια βόλτα στα supermarkets της περιοχής και δες τε τα μετρά ασφάλειας, σας πείραξε η εκκλησία ε?. Η υποκρισία περισσεύει !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και πειράζει όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο πολλοί απ αυτούς που πάνε, πάνε για είδη πρώτης α ανάγκης κάτι που η θεία κοινωνία ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.
    Για τους υπόλοιπους που πάνε απλά για "βόλτα" δυστυχώς δε μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία ούτε και τα σουπερμάρκετ, μιας και η αυτούς είναι χρήματα.
    5:12 αυτή δεν είναι λογική. Μπορεί ο παπάς να μην έρθει στα σπίτια μας, αλλά αυτοι που ίσως κολλήσουν στην εκκλησία, αργά ή γρήγορα θα πάνε σε κάποιοι σουπερμάρκετ, και εκεί πάνε και συγγενείς ατόμων υψηλού κινδύνου.
    Άπιστοι δεν είμαστε, απλά πιο λογικοί από εσάς.
    Εάν εγώ βγω με μια καντίνα στη πλατεία της Αριδαιας δε θα θυμωσετε? Ωστόσο και σε αυτή τη περίπτωση, δε θα δώσουμε σε κανέναν με το ζόρι... Γιατί λοιπόν η εκκλησία διαφέρει σε όλο αυτό που περνάμε?
    Τι παραπάνω έχουν τα κάγκελα της σκάλας της εκκλησίας από τα παγκάκια του πεζοδρομίου και δε μεταδίδουν τον ιό?
    Ας σοβαρευτούμε λίγο σας παρακαλώ, και ας κάνουμε υπομονή. Λίγες εβδομαδες έμειναν και είναι κριμα όλα να πάνε στραφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικα για μερικούς ανθρωπους η θεια κοινωνια ειναι ανάγκη. Μερικοί άνθρωποι πεθαίνουν κ Όχι από κορονοιο αλλα από αλλά θέματα υγειας κ θέλουν να εξομολογηθουν κ να κοινωνησουν θα τους το απαγορευσετε επειδή εσεις εχετε μια χλιαρη πιστη; δηλαδη ολοι αυτοί που ειχαν κορονοιο κόλλησαν από την εκκλησία; θα σου βαλω τους γνωστους που είναι από εδω από την περιοχή. Από την εκκλησία κολλησαν; Όχι.. Από νοσοκομείο κόλλησαν. Κ πήγαν κ σε σουπερ μάρκετ χωρις να ξέρουν ότι το έχουν. Στα παγκάκια που κάθονται στην πλατεία δεν υπαρχει κινδυνος;;

      Διαγραφή
    2. Κανένας δεν είπε οτι αυτοί που κόλλησαν, κόλλησαν απο την εκκλησιά.
      Και ξέρετε το λόγο ; Επειδή ήταν κλειστές.
      Φανταστείτε να ήταν ανοιχτές,όπως και ολα τα μαγαζιά που έκλεισαν, πόσα παραπάνω κρούσματα θα υπήρχαν.
      Οσο γι'αθτους που λέτε οτι κόλλησαν σε κάποιο νοσοκομείο και μετέδωσαν τον ιο στα σουπερμάρκετ, έρχεστε στα λόγια του 4:46.

      Φυσικά και κολλάει και από τα παγκάκια, κανένας δεν είπε το αντίθετο. Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι κάθονται εξω με τις παρεες τους, δε σημαίνει πως και οι υπόλοιποι ανεγκέφαλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο. Δεν εχει λογική .

      Είναι καλό, που και που να ακούμε λίγο και τους επιστήμονες.
      Δυστυχώς δε πρόκειται για άλλη μια θεωρία συνωμοσίας που πολλοί πιστεύουν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365