Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πως θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη

Ανοιχτά από τις 10:00 πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα είναι την προσεχή Κυριακή, των Βαΐων, (12.04.2020) τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

 
Για τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, δηλαδή από τη Μεγάλη Δευτέρα έως το Μεγάλο Σάββατο, το ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τις καθημερινές ημέρες ορίζεται μέχρι τις 21: 00 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη, εφόσον κριθεί αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς, αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την απόφαση και η μη συμμόρφωση επισύρει την επιβολή των ποινικών κυρώσεων και την επιβολή προστίμου ύψους από 1.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, ανά περίπτωση, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365