Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Φούστανη Αλμωπίας: Αστυνομία, Πυροσβεστική και τηλεοπτικοί σταθμοί από νωρίς το πρωί στο χωριό (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτο και το βίντεο του Aridaia365.gr

Σε καραντίνα βρίσκεται από χθες το βράδυ στις 8 και για δύο βδομάδες η Φούστανη Αλμωπίας, μετά τα 5 κρούσματα κορονοϊού στην Τ.Κ.


Το Aridaia365.gr βρέθηκε στην είσοδο του χωριού από νωρίς το πρωί, με τον συντάκτη του site μας Γιώργο Καραγιαννίδη να μιλάει σε απευθείας μετάδοση στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1, ενώ επί τόπου βρίσκονται και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το μικρό χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας είναι μεγάλο.

Στις εισόδους του χωριού θα βρίσκονται 24ωρες το 24ωρο οχήματα του Α.Τ. Αλμωπίας και της Π.Υ. Αριδαίας και δεν θα επιτρέπουν την είσοδο και την έξοδο από το χωριό.

Ο Δήμος Αλμωπίας θα αναλάβει την τροφοδοσία με τρόφιμα και φάρμακα των κατοίκων του χωριού, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα αποφασιστεί το πλαίσιο στο οποίο οι κτηνοτρόφοι του χωριού θα μπορούν να επισκέπτονται τις κτηνοτροφικές τους μονάδες. Για τους αγρότες του χωριού επίσης θα αποφασιστεί ποιες εργασίες είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο, για να μπορούν να κινηθούν μέχρι τα χωράφια τους.

Δείτε τις φωτο και το βίντεο του Aridaia365.gr









2 σχόλια:

  1. Και από πιο πανω έχει είσοδο. Στη στροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοση κινηση δεν ειχε ποτε η φουστανη,χειροτερα εγινε με τα μετρα,πλακα κανω,ναναι γεροι οι ανθρωποι κ ολα θα περασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365