Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Έξαλλος ο Βαρουφάκης με μπλουζάκι που τον δείχνει να υψώνει δάχτυλο στη Γερμανία (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτησή του στο twitter
Εξαλλος έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης ανακαλύπτονας στο διαδίκτυο ότι η γνωστή εταιρεία amazon προωθεί ένα μπλουζάκι με τον ίδιο να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με υβριστική λεζάντα για τη Γερμανία.


Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ζήτησε να αποσυρθεί το εν λόγω t-shirt και δηλώνει πως το κόμμα του είναι πανευρωπαϊκό άρα και περήφανα Γερμανικό.

Η ανάρτηση Βαρουφάκη στο twitter
«Μόλις είδα αυτή την προσβλητική διαφήμιση στο AMAZON-IT Το DiEM25 ήρθε αμέσως σε επαφή με την Amazon απαιτώντας την απόσυρσή του. Είμαστε ενιαίο πανευρωπαϊκό, διεθνιστικό κίνημα, άρα ΚΑΙ (περήφανα) Γερμανικό. Τέλος στην αλληλοδαιμονοποίηση των λαών!»


iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Κλασικός αριστερός ο γιανης πάντα να δίνουν οι άλλοι,το κράτος αλλά φυσικά αυτός από την τσεπουλα του δεν δίνει μία.
    Η γυναίκα σου ρε μπαρουφακη είναι κόρη του ιδιοκτήτη της Πειραϊκής πατραϊκής γιατί δεν κάνατε καμία προσφορά υπέρ κάποιου νοσοκομείου?
    Φραγκοδολοφονοι δουλεύετε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365