Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Αριδαία: Κάποιοι αρμόδιοι πρέπει να ξυπνήσουν για αυτό το χάλι έξω από το Κέντρο Υγείας (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο και τις σημερινες φωτό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Δυστυχώς μετά από δύο ρεπορτάζ μας, ένα την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020(δειτε εδώ) και ένα το Σάββατο 11 Απριλίου 2020(δείτε εδώ) δεν έχει αλλάξει τίποτα έξω από το Κέντρο Υγείας, ίσα ίσα όπως θα δείτε και στις φωτό η κατάσταση είναι χειρότερη.


Ποιος θα λογοδοτήσει για αυτό;

Την πρώτη φόρα το θεωρήσαμε τυχαίο, την δεύτερη παράλειψη, αλλά πλέον η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Μία βδομάδα μετά το την πρώτη επισήμανση μας τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Και όλα αυτά έξω από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Κάδοι χωρίς καπάκια και τα σκουπίδια να έχουν φτάσει απέναντι. Στα πρώτα ρεπορτάζ αναφέραμε πως όλο αυτό προκαλείται από τα ζώα, σκυλιά, γάτες που βρίσκουν τον κάδο χωρίς καπάκι και σκορπούν τα σκουπίδια. Πλέον όμως μετά από μια βδομάδα και ενώ γνωρίζετε το πρόβλημα και δεν το έχετε διορθώσει, όλη η ευθύνη βαραίνει 100% εσάς τους αρμοδίους. 

Ξυπνήστε επιτέλους. Δεν αρκεί να αδειάσει ο κάδος. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ.

Δείτε το βίντεο και τις σημερινές φωτό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.









6 σχόλια:

  1. AN Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μια παραίτηση του υπεύθυνου εργοταξίου όλα θα στρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο στην περιοχή ΚΥ είνα σε πάρα πολλά σημεία της Αλμωπίας αυτό το χάλι με αποτέλεσμα οι κάδοι να είναι εστίες μόλυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι έχουμε κάδους απορριμμάτων στις γειτονιές μας. Μας ανήκουν. Δεν είναι του δήμου. Τα δικά μας σκουπίδια πετάμε. Ας βάλουμε τα γάντια και ας τα μαζέψουμε. Να σταματήσει αυτή η νοοτροπία δεν είναι δικό μου μόνο. Ανήκει σε όλους μας . Επίσης υπάρχουν και εργάτες και καθαρηστριες στο κέντρο υγείας για τον συγκεκριμένο κάδο .
    Αυτά μόνο εδώ γίνονται πουθενά αλλού. Όλα ανήκουν σε όλους μας . Όλοι εδώ ζούμε . Είναι κρίμα να μαθαίνουν τα παιδιά μας την λάθος νοοτροπία μας.
    Είναι δουλειά όλων μας και χρέος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο τσερκεζος σαν την Μάρθα Βούρτση, την μία κλαίγεται ότι δεν έχει προσωπικό και δεν μπορεί να δουλέψει, και όταν έχει πάλι δεν μπορεί να δουλέψει. Δεν τον αλλάζει να δούμε την διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365