Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Απίθανο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι φεστιβάλ και συναυλίες - Δεν θα γίνουν πανηγύρια

Διαβάστε την σχετική δήλωση του Πρωθυπουργού

Ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι θα ζήσουν πλέον οι πολίτες της χώρας, με τον κορονοϊό να χτυπάει και τις εκδηλώσεις που είχαν γίνει θεσμός κάθε καλοκαίρι στην περιοχή μας, όπως πανηγύρια Συλλόγων, αλλά και το Φεστιβάλ Πόζαρ, αφού θεωρείτε απίθανο να επιτραπούν.


Διαβάστε την σχετική δήλωση του Πρωθυπουργού:
"Κρίνεται απίθανο ωστόσο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές".

3 σχόλια:

  1. το θέμα ειναι να ούτε καν να σκεφτόμαστε πράγματα που δεν γίνονται.Επειδή δεν έχουμε άλλες υπομονές δεν σημαίνει ότι πέρασε και ο κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνουν να μης πας.Σεβαστή η άποψη σου,αλλά who ask you?

      Διαγραφή
  2. Φέρτε πίσω τον Κωσταράκη ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365