Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΒΟΒΜΑ: Συνεργασία Μπάτση με Μπίνο - Γίνεται πρόεδρος των Λουτρών ο πρώην Δήμαρχος

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε

Και ξαφνικά η μεγάλη ανατροπή στον Δήμο μας είναι γεγονός, με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση να δίνει τα χέρια για συνεργασία με την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου.


Οι δύο άντρες φαίνεται πως ξεπέρασαν τις πολιτικές τους κόντρες και έβαλαν πάνω από όλα το καλό του Δήμου. Μάλιστα ο Δημήτρης Μπίνος θα αναλάβει πρόεδρος των Λουτρών, με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Βέσκο, μία θέση την οποία γνωρίζει, αφού διατέλεσε πρόεδρος της επιχείρησης και κατά την θητεία του σαν Δήμαρχος.

Από κει και πέρα στην θέση του Δημήτρη Βέσκου σαν πρόεδρος του Δ.Σ, τοποθετήθηκε από τον Χρήστο Μπάτση, ο Χρήστος Γεωργίου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει αναβρασμός στην παράταξη Παρούτογλου, η οποία βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν αποκλείεται να υπάρχουν παραιτήσεις.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

6 σχόλια:

  1. Ούτε σαν Πρωταπριλιάτικο ψέμα δεν μπορεί να σταθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δεν είναι καιρός για τέτοιες πλάκες.Ειμαστε ευάλωτοι δεν θα αντέξουμε ούτε για πλάκα τέτοια συνεργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να καθίσουμε να κλαίμε ρε φίλε? Εγώ το βρήκα επιτυχημένο!

      Διαγραφή
  4. σας έχω ένα καλύτερο: άτομο που θεωρείτε κανονικό σε όλα του...έλεγε και το πίστευε ότι μας κρύβουν ,μας λένε ψέματα ,κάποιοι κρύβονται πίσω απ τον Κορονοιο κλπ...Κανονικά.Και τα πίστευε.Και κυκλοφορεί ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι ισχύει για την περίοδο των μέτρων που είναι κλειστά τα Λουτρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365