Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

H Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στον  Δικηγορικό  Σύλλογο  Γιαννιτσών  για την σημαντική ΔΩΡΕΑ,  όσον αφορά  την κάλυψη βασικών αναγκών της Ν.Μ. Γιαννιτσών σε υγειονομικό υλικό, οι οποίες συνδράμουν στην  εξυπηρέτηση των  ασθενών, κατά το διάστημα της νοσηλείας τους στο Νοσοκομείο, εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων από τον ιό του COVID -19.Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:
- Μάσκες αναισθησίας-τεχνικού αερισμού ΝΟ3,4,5 (τεμάχια 29)
- Συνδετικό Υ- piece ΕΥΘΥ π.χ. Πολυαμιδίου για κύκλωμα  αναπνοής ενηλίκων (τεμάχια 20)
- Άγκιστρο δακτυλίου σιλικόνης 22mm (τεμάχια 30)
- Κεφαλοδέτες  σιλικόνης μικρού και μεγάλου μεγέθους (τεμάχια 30).

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
της Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365