Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Παίκτρια του φετινού My Style Rocks ποζάρει τόπλες στο διαδίκτυο (φωτό)

Παίκτρια του φετινού My Style Rocks ποζάρει τόπλες στο διαδίκτυο (φωτό)

Το «My Style Rocks» έχει ρίξει προσωρινά αυλαία λόγω κορωνοϊού και άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, πότε και εάν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας για να ολοκληρώσει τη σεζόν.


Όλες οι παίκτριες μένουν σπίτι τους και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φροντίζουν να επικοινωνούν καθημερινά με το κοινό τους.

Αυτό κάνει και η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επέστρεψε στην Κύπρο, από όπου και κατάγεται.

Η ίδια ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για το πώς τα περνάει στην καραντίνα, ενώ σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της ποζάρει τόπλες, φορώντας μόνο το τζιν της. Έχοντας καλύψει το στήθος με τα μαλλιά της, κοιτάζει λάγνα τον φακό και αποσπά εκατοντάδες like.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365