Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Μια βραδία στο Rich! 13/11/1986 όταν η έξοδος ήταν στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του InPozar

Το χωριό λεγόταν Καπίνιανη μέχρι το 1925, όταν μετονομάστηκε σε Εξαπλάτανος, από έξι μεγάλους πλάτανους. Το συγκεκριμένο χωριό ήταν πόλος έλξης την δεκαετία 1980 όπου έρχονταν πλήθος κόσμου να διασκεδάσει απο ολόκληρη την Αλμωπία και όχι μόνο.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως τον κύριο Αναστάσιο Λαμπρίδη για την πολύτιμη προσφορά του, για το σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι

Δείτε το βίντεο του InPozar:


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σπανιο ντοκουμεντο μαζι με αλλα... κατόπιν κάποιας συζήτησης που είχα με τον εξαίρετο φίλο Χρήστο κ κούλα Τσαλίκη, το μετέτρεψα από βιντεοκασέτα σε DVD για να μας μείνουν αυτές οι στιγμές για να μην καταστραφούν από την φθορά του χρόνου οι κασσετες.
    Χάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξέχαστες παρέες, αγαπημένη μουσική, αληθινές σχέσεις αναλογική εποχή αξεπέραστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365