Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Πέτσας: Πότε θα αρθεί το sms στο 13033 για τις μετακινήσεις

Οταν ξεκινήσουμε το άνοιγμα της πρώτης φάσης θα πάψει να υφίσταται και η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έκανε λόγο για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και τόνισε πως τίποτα δεν θα πετύχει αν δεν συνεχίσουμε ως κοινωνία, να επιδεικνύουμε την ίδια στάση, που έφερε την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.


Μεταξύ άλλων, είπε ότι, θα συνεχίσει να χορηγείται γονική άδεια ειδικού σκοπού. Επεσήμανε ότι είναι πολύ πιο εύκολο σε εθνικό επίπεδο να διαμορφώσουμε τους κανόνες. Οταν ξεκινήσουμε το άνοιγμα της πρώτης φάσης θα πάψει να υφίσταται και η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033, θα υπάρξει σιγά σιγά απελευθέρωση για μετακινήσεις κι εκτός έδρας.

Ωστόσο, για την Πρωτομαγιά τόνισε ότι θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα με το Πάσχα και πρόσθεσε με νόημα «νομίζω ότι και τώρα θα πάμε καλά».

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει τρόπος να στείλουμε με SMS Μήνυμα στο Δήμο μας για τα παράπονα και τις ιδέες μας? Ή θα διωχθούμε και δεχτούμε και επίθεση ότι είμαστε κακοί άνθρωποι?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365