Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Εξαπλάτανος VS Πρόμαχοι 2-1 στην παράταση - Αγωνιστική περίοδος 2000-2001

Δείτε το βίντεο του InPozar

Ένα παιχνίδι,ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ της Δόξας Εξαπλατάνου & των Προμάχων, η οποία οδηγεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.



Οι δύο ομάδες στην διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκαν ισόβαθμες με 44 βαθμούς,και είχαν άλλα δύο ισόπαλα αναμεταξύ τους παιχνίδια με 1-1 μέσα στον Εξαπλάτανο και 3-3 στους Προμάχους.

Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες καλούνται να παίξουν και πάλι μεταξύ τους, για την ανάδειξη της δεύτερης θέσης και έπειτα το εισιτήριο για την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και για δύο ομάδες με πλούσια ιστορία.

Δείτε το βίντεο του InPozar:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365