Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αλμωπός VS Αιολικός 2-4 Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2002

Δείτε το βίντεο του InPozar

Μια μέρα όπου γιορτάστηκε η μεγαλύτερη γιορτή του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Ο Αιολικός αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει δύο φορές το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, έχοντας αγωνιστεί συνολικά τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσης.



Στις 25 Μαΐου του 2002, νίκησε στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς τον Αλμωπό Αριδαίας με σκορ 4-2...

Σε εκείνο τον αλησμόνητο τελικό, ο Αιολικός είχε προηγηθεί με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέλιου Χωματά, στο 13ο λεπτό, έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μιχάλη Κριπιντήρη.

Η ομάδα της Αριδαίας έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, ωστόσο το δυνατό σου του Τζούτζη σταμάτησε στο δοκάρι του Καραβασίλη.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αλμωπός σε εκείνη τη φάση, το πέτυχε στο 41ο λεπτό με γκολ του Χολουλίδη. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αλμωπού, ο Αιολικός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, με τον Στέλιο Χωματά να πετυχαίνει στο 43' το 2-1.

Στο Β' Ημίχρονο, η ομάδα της Αριδαίας μπήκε δυνατά και ισοφάρισε εκ νέου με το ξεκίνημα, σε 2-2, με γκολ του Καρυπίδη. Ωστόσο, ο Αιολικός είχε τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα του Αλμωπού και με τον Στέλιο Χωματά σε ρόλο "κανονιέρη" προηγήθηκε με 3-2 στο 70ο λεπτό. Κι όταν η ομάδα της Αριδαίας κέρδισε πέναλτι στο 83', ο Μιχάλης Καραβασίλης απέδειξε την κλάση του, αποκρούοντας το σουτ του Τζούτζη! Το κερασάκι στην τούρτα για τον Αιολικό έβαλε ο Τζίμης Βλαστέλλης, στο 87ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 4-2 και πάλι από ασίστ του Κριπιντήρη

Δείτε το βίντεο του InPozar:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365