Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Δημήτρης Μπίνος: Ας φύγουμε από την εποχή του Λίθου και ας έρθουμε στο 2020

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Μπίνου, επικεφαλή του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας", προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας:



Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου και κ. Πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.Σύμφωνα με την 18318 /13-3-2020 Άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρέχονται διευκρινήσεις αναφορικά με τη συνεδρίαση των Συλλογικών Οργάνων των Δήμων είτε δια περιφοράς είτε δια τηλεδιάσκεψης (skype, εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, χρήση της τεχνολογίας του e - presence).

Εδώ και αρκετό καιρό επιλέγετε την περιφορά, χωρίς να μπορούν να ενημερωθούν οι πολίτες, για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αλμωπίας. Ακολουθείτε μια βουβή και άφωνη διαδικασία και όχι τα σύγχρονα μέσα και την τεχνολογία.

Ας φύγουμε από την εποχή του Λίθου και ας έρθουμε στο 2020.
Με όλο το σεβασμό στα θεσμικά όργανα, ζητώ να δείτε το θέμα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365