Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Μπίνος σε Μπάτση για Λουτρά: Η μικροπολιτική των 3.000 € και η αναπτυξιακή πολιτική των 300.000 €

Δελτίο Τύπου

Απάντηση του επικεφαλή του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», πρώην Δημάρχου και πρώην Προέδρου των Λουτρών Δημήτρη Μπίνου, στο Δήμαρχο και Πρόεδρο των Λουτρών Χρήστο Μπάτση:



Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 3.000 € ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 300.000 €

Με λύπη διαπιστώνω, ότι ο κ. Μπάτσης δεν έχει αντιληφθεί ακόμα, ότι οι πολίτες εμπιστεύτηκαν σε αυτόν και τους συνεργάτες του τη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας. Ας πάψει επιτέλους να επιρρίπτει ευθύνες και ας αναλάβει το βάρος της δικής του ευθύνης. Αυτό είναι το πιο έντιμο, που έχει να κάνει.

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ μικροπρέπειας, ο κ. Μπάτσης εξαπολύει επίθεση(δειτε εδώ) στην προηγούμενη Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, η οποία άφησε στα ταμεία 300.000 ευρώ, για να έχει σήμερα την πολυτέλεια να διοικεί μία νοικοκυρεμένη επιχείρηση και να κάνει «υψηλή πολιτική».

Εμείς τα πέντε χρόνια, που είχαμε την ευθύνη της Διοίκησης, μιλήσαμε με έργα και όχι με συκοφαντίες. Προφανώς, ο ίδιος επειδή δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει έως σήμερα, προσπαθεί να κρύψει την έλλειψη οράματος πίσω από την ανέξοδη κριτική.

Για να γνωρίζετε κ. Μπάτση, επειδή μάλλον από τη στιγμή που πάψατε να είστε Αντιδήμαρχος είχατε άλλα στο μυαλό σας και δεν παρακολουθούσατε την προσπάθεια της Δημοτικής μας Αρχής: Το υδροηλεκτρικό των Λουτρών ήταν ένα έργο, που περίμενε από το 1990. Με την ανάληψη της Διοίκησης της επιχείρισης καταθέσαμε 25.000 €, για να μη χαθεί η άδεια του υδροηλεκτρικού και κάναμε αγώνα δρόμου για να το φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Έχετε αξιοποιήσει σε κορυφαίες θέσεις κάποια από τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης ,που σήμερα κατηγορείτε, τον κ. Βέσκο Δ., τον κ. Δόντσο Χ., τον κ. Ούτσκα Π., μπορείτε να τους ζητήσετε να σας ενημερώσουν, πόσο πολύ προσπαθήσαμε ,για να φτάσουμε το έργο στη σημερινή του μορφή. Είμαι σίγουρος, ότι δεν θα έχουν ξεχάσει πόσο μεγάλο αγώνα δώσαμε ,για να το ολοκληρώσουμε. Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η αναφορά επιθεώρησης ,που έγινε στον υδροηλεκτρικό σταθμό μετά το πέρας των εργασιών, από ανεξάρτητη αρχή ελέγχου και σας την παραθέτω παρακάτω.

Προσωπικά, αναρωτιέμαι αν αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που επιδεικνύει ο κ. Μπάτσης για τη δική μας Διοίκηση, θα την επιδείξει και για τις προηγούμενες διοικήσεις, που δεν ολοκλήρωσαν από το 1990 το υδροηλεκτρικό. Η επιχείριση των Λουτρών στη δική μας θητεία αντιμετώπισε πολλές δικαστικές διαμάχες από τα προηγούμενα χρόνια, πληρώνοντας πρόστιμα πάνω από 100.000 € και άλλα πρόστιμα προς το ΙΚΑ και Εφορία.

Σοβαρευτείτε επιτέλους, κ. Μπάτση. Οι εκλογές τελείωσαν. Μη συνεχίζετε την ίδια αδιέξοδη και συκοφαντική πολιτική, που μόνο στόχο έχει να αποκομίσετε προσωπικά εσείς πολιτικά οφέλη. Μη ξεχνάτε τη σοφή ρήση του λαού μας: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».







3 σχόλια:

  1. Επι του προστιμου ουδεις λογος.Μαλον εσυ ακομη νομιζεις κ.Μπινο οτι εισαι σε προεκλογικη περιοδο.Μαλλον εσυ ακομη δεν μπορεις να χωνεψεις οτι εισαι πρωην.Αυτο δεν αναιρει ουτε τις πραξεις σου ουτε τις παραλειψεις σου! Δεν ειμαστε μαθητες ,μη μας υποτιμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεοςςς κ.Μπινο κουράστηκος ως εκεί που δν πάει... ασχοληθείτε με κάτι άλλο κ αφήστε τον Δήμαρχο να κάνει τη δουλειά του..Δν βαρεθηκατε όλοι την ώρα να ψάχνετε κάτι να βρείτε για ν τον κατηγορησετε,,,πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος γελάει με όλα αυτά που κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν λειτουργούσε κιόλας θα ήταν καλά το φτιάξανε το δοκιμάσαμε κ κάθεται έτσι εδώ κ δυο χρόνια ίσως κ παραπάνω κ τα νερά τρέχουν σε καταρράκτες κ τα έξοδα του τρέχουν κ αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365