Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 5/5 Τρίτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 05/05 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ό,τι κι αν πουλάτε θα φεύγει ανά δύο! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στους Διδύμους, αφυπνίζοντας τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Με επικοινωνιακή σας δεινότητα, μπορείτε να γίνετε η φωνή κάθε κινήματος. Η περίοδος ενδείκνυται για να γράψετε, να δημιουργήσετε, να κάνετε αναρτήσεις καθημερινά. Μιας και τονώνεται και η κοινοτική δραστηριότητα, μπορεί να αναλάβετε κάποιον πιο ενεργό ρόλο στην περιφέρειά σας!
Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης περνά στον Τοξότη. Η μετάβαση μπορεί να προκαλέσει καρμικές διασυνδέσεις ανά τον κόσμο: Κάθε ταξίδι σας, σπουδές και εμπειρίες με άλλες κουλτούρες, θα καθοδηγήσουν το επόμενο σημαντικό βήμα στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δείξτε το χρήμα! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στους Διδύμους και στον 2ο Οίκο σας της οικονομικής σταθερότητας. Μπορεί η παγκόσμια οικονομία να βιώνει κραδασμούς. Αλλά όσοι Ταύροι είστε πρόθυμοι να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε, θα κρατήσετε γεμάτα τα ταμεία σας μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Σίγουρα θα χρειαστεί να ιδρώσετε πριν δείτε το χρήμα να ρέει…
Αλλά μετά θα διατηρήσετε τις σημαντικές εισπράξεις, που θα ανορθώσουν και την αυτοπεποίθησή σας!
Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης περνά στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων. Τώρα πρέπει να διευρύνετε τα δίκτυά σας: Μπορείτε να αποκτήσετε συνεργάτες και χρηματοδότες από κάθε γωνιά της γης!

ζώδια σήμερα 05/05 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το πεπρωμένο σας καλεί! Για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2003, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στα δικά σας εδάφη. Όχι μόνο ο κόσμος θα πάλλεται στη δική σας συχνότητα, αυτή η σπάνια συγκυρία απαιτεί να ηγηθείτε στη χάραξη νέων πορειών… Και μάλιστα κατά μόνας, όχι ως το ήμισυ ενός δυναμικού «δίδυμου»!Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός περνά στον Τοξότη: Οι σχέσεις θα γίνουν ισχυρή πηγή έμπνευσης αλλά και πληροφοριών για τις περιοριστικές σας αντιλήψεις. Δεν πειράζει αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, η ευμετάβλητη φύση σας διαπρέπει και εν μέσω χάους. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ενδέχεται να βρεθείτε σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη… Με ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή μια προσωπική σας διαδρομή, διαφορετική απ’ ό,τι έχετε κάνει ως τώρα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η ζωή σας θα πάρει μια πιο πνευματική τροπή! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στους Διδύμους και στον 12ο Οίκο σας της διαίσθησης, της επούλωσης και των λήξεων. Στο εξής και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022, τα κρυμμένα ταλέντα σας θα αναδυθούν για να βοηθήσετε άλλους. Θα έχετε ανώτερη έμπνευση, που θα υποστηρίξει κάθε δημιουργικό έργο σας. Αλλά θα χρειαστείτε επιπλέον απομόνωση για να απελευθερωθείτε καλλιτεχνικά: Αν η οικογένεια περιορίζει τον προσωπικό σας χώρο, πρέπει να θέσετε τουλάχιστον «ήσυχο χρόνο» για εσάς!Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός περνά στον Τοξότη. Να ξέρετε ότι η προσωπική φροντίδα και οι υγιείς συνήθειες είναι ζωτικής σημασίας, για να παραμείνετε ήρεμοι και παραγωγικοί!

ζώδια σήμερα 05/05 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι η ώρα να επιδείξετε ότι είστε οι ηγέτες της αγέλης! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στους Διδύμους και στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών και της προόδου. Το διάστημα από τώρα και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022, αποτελεί τη δική σας «αποστολή». Αξιοποιήστε την αρχηγική σας φύση για να εμπνεύσετε, να οργανώσετε και να στηρίξετε την κοινότητα!
Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός περνά στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της φήμης. Το θεατρικό ταλέντο σας μπορεί να σπρώξει και άλλους στη δράση: Ποιος είπε ότι δεν ενέχει διασκέδαση το να αλλάξετε τον κόσμο; Όσο πιο δημιουργικοί και ευχάριστοι είστε, τόσο πιο πολλούς θα εμπνεύσετε – μέσω διαδικτύου και δια ζώσης!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κανένα ταβάνι δεν μπορεί να σας περιορίσει! Αυτό εγγυάται η μετάβαση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της εξουσίας. Στο εξής και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 δεν επιτρέπεται να κρυφτείτε πίσω από τη μετριοφροσύνη, την οικιακή ζωή ή την απλότητα. Η πρακτική σοφία και μαγεία που θα σας διέπει, θα βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο εξέλιξής σας. Ίσως αναρωτηθείτε πώς να καθοδηγήσετε άλλους με τις γνώσεις σας, καθώς περνάτε στη δική σας αφθονία… Θα βρεθούν κοντά σας ισχυροί καθοδηγητές, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση για να τους αξιοποιήσετε!

ζώδια σήμερα 05/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η επέκταση γίνεται η δική σας εντολή για τους επόμενους 20 μήνες! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της φιλοσοφίας και της περιπέτειας. Υπό ομαλές συνθήκες, αυτός ο κύκλος αφύπνισης του πεπρωμένου θα σας ωθούσε να ταξιδέψετε για να συλλέξετε σοφία.
Αλλά με τις παρούσες συγκυρίες, κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα καταστεί εφικτό από τώρα και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Στο μεταξύ, ας διευρύνετε το πνεύμα σας με μελέτη ή διδασκαλία, ακόμα και ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση!
Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός της Σελήνης περνά στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και της κοινότητας. Ίσως το κέντρισμα των άλλων να σκεφτούν διαφορετικά και να εργαστούν συνεργατικά, να είναι η αποστολή της καρδιάς σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Περνάτε σε μια φάση που είναι θαυμάσιο να είστε ο εαυτός σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης περνά στους Διδύμους και φωταγωγεί τον 8ο Οίκο σας, γνωστό ως «Οίκο του Σκορπιού». Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 θα βιώσετε μια μετάβαση πεπρωμένου, με έμφαση στις βαθιές σχέσεις, την πνευματικότητα και τη μεταμόρφωση. Αλλά μην παρακάμψετε κανένα στάδιο: Για να προσεγγίσετε τους άλλους, πρέπει να νιώσετε την εσώτερη ευάλωτη πτυχή σας. Ο 8ος Οίκος αφορά και την σεξουαλικότητα, γι’ αυτό να αναμένετε εμπειρίες εξίσου πικάντικες και πνευματικές!
Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός περνά στον Τοξότη και τη ζώνη σας των χρημάτων. Θα καταφέρετε να στηρίξετε τον εαυτό σας και να σταθεροποιηθείτε, για να οικοδομήσετε σχέσεις με θεμέλια. Δεν υφίσταται για εσάς ρομάντζο χωρίς χρήμα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ανοιχτείτε στις δυνατότητες! Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ξεκινά έναν 20μηνο ταξίδι στους Διδύμους και τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων. Έχετε κάποια σχέση που θέλετε να βελτιώσετε ή να θεμελιώσετε; Θα είστε έτοιμοι στο εξής και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022, για να συνδεθείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο.
Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, θα επεκταθείτε ανέλπιστα μέσα από τα δυναμικά δίδυμα!Παράλληλα, ο καρμικός Νότιος Δεσμός περνά στα δικά σας εδάφη και απαιτεί συνειδητοποιήσεις. Παραδεχθείτε πόσες φορές η ανεξάρτητη αλλά και επίμονη φύση σας, ίσως εμπόδισε την εξέλιξή σας. Αυτή η συγκυρία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη λεπτή γραμμή μεταξύ συνεργασίας και ικανοποίησης των άλλων!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, φιλοξενήσατε στα εδάφη σας τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης από τις 6 Νοεμβρίου 2018. Πρέπει να πληρώσατε βαρύ καρμικό τίμημα, για να ωριμάσετε πνευματικά και να πάρετε κάποια σκληρά μαθήματα. Από σήμερα, ο Νότιος Δεσμός περνά στον Τοξότη και ο Βόρειος στους Διδύμους. Είναι καιρός να στραφείτε στη δουλειά, την ευημερία και την ίασή σας. Για τους επόμενους 20 μήνες θα απλοποιείτε όσα έγιναν περίπλοκα, καθώς θα τα βάζετε όλα σε σειρά: Σώμα, πνεύμα, σπιτικό και οικονομικά!Ωστόσο, όλο αυτό δεν έχει μόνο πρακτική πλευρά. Με τον Νότιο Δεσμό στον 12ο Οίκο σας της πνευματικότητας, πρέπει να θεραπεύσετε τις περιοριστικές σας «πληγές»: Πεποιθήσεις για το χρήμα και τη δύναμη, σας κρατούν πίσω στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, βγάλτε τις πυτζάμες και φορέστε τα εμπριμέ σας! Μάλιστα, μπορείτε να γίνετε ορμητικοί ακόμα και εν μέσω καραντίνας. Ο Νότιος Δεσμός του πεπρωμένου περνά στους Διδύμους, αφυπνίζοντας τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Είναι η πρώτη επιστροφή του Δεσμού της Σελήνης εδώ από τον Απρίλιο του 2003… Μια καλοδεχούμενη αλλαγή στην πίεσή του στον 6ο Οίκο σας της δουλειάς και της καθημερινότητας. Φτάνει το μοτίβο «μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση»! Ώρα να φορέσετε τα παπούτσια χορού και να αρχίσετε τις φιγούρες, σε ένα σχετικό στούντιο ή εντός σπιτιού. Ανοίγει ένας καινούργιος, ζωηρός και λάγνος κύκλος για εσάς. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 δεν αποκλείεται ένα καινούργιο ρομάντζο, μια εγκυμοσύνη ή η καλλιτεχνική σας έμπνευση!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ακούστε το οικιακό σας ένστικτο! Ο Βόρειος Δεσμός του πεπρωμένου περνά στους Διδύμους και τον 4ο Οίκο σας της Γης. Επιστρέφετε στο στοιχείο σας του σπιτικού, με έναν φάρο να επιταχύνει τα όνειρά σας για απόκτηση ιδιοκτησίας. Στο εξής και μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022, θα προτιμάτε να περνάτε χρόνο μόνοι αντί με πολύβουες παρέες. Θα μειώσετε την ταχύτητά σας για να εστιάζετε σε ένα βήμα κάθε φορά, αντί να ανοίγετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα!Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον Τοξότη θα επηρεάσει και την πορεία της καριέρας σας. Δεν αποκλείονται τα εκδοτικά εγχειρήματα, ό,τι αφορά τα ΜΜΕ ή τις διαπολιτισμικές συνδέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365