Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Παναγίτσα: Καταφτάνουν οι μετανάστες - Αντιδρούν έντονα οι κάτοικοι

Η κατάσταση στο χωριό είναι έκρυθμη

Καταφτάνουν αυτή την ώρα οι περίπου 50 μετανάστες που θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο στο χωριό Παναγίτσα Εδέσσης.


Η κατάσταση στο χωριό είναι έκρυθμη με τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα σε αυτή την εγκατάσταση και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να δίνουν το παρόν.

Στην Παναγίτσα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος δήλωσε σε χθεσινή του τοποθέτηση επί του θέματος πως είναι κάθετα αντίθετος σε ένα τέτοιο γεγονός ειδικά από την στιγμή που δεν το γνώριζε.

5 σχόλια:

  1. Εκεί στην Παναγίτσα να θυμηθούν πως ήταν οι πρόγονοι τους και να δείξουν κατανόηση. Και στην κερασιά έχει εδώ και κάνα 2 χρόνια πρόσφυγες και δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε κανα συλλαλητήριο,βγάλτε καμιά γιαγιουλα να ανεμίζει καμια σημαία.....ααα να ψηφίσετε και τον Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι πρόσφυγες της παναγίτσας είναι ιδιαίτερα σκληροί.Παλιά απορούσαν πως ήταν και Χριστιανοί στο θρήσκευμα.Οταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα.. έμοιαζαν στην όψη ακριβώς όπως αυτοί οι πρόσφυγες που τώρα πάνε εκει.Δυστυχώς όσο ακόμα δεν γνωρίζει ο κόσμος αγγλικά να βλέπει κανα ξένο κανάλι θα μείνει σε όσα μας λένε τα ΜΜΕ.
    Ευτυχώς ο πλανήτης προχωράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ψηφίσουν Τσούπρα θα φύγουν όλοι από το χωριό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι Τσιπρας τι Μητσοτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365