Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

6 tips που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς πιστά αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη στην ερωτική σου ζωή!

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ονειρεύεσαι μια όμορφη και υγιή σχέση που δεν θα σου δημιουργεί προβλήματα και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ευτυχισμένη; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα τα παραπάνω!


#1. Μην δημιουργείς καταστάσεις που σε κάνουν εσένα να νιώθεις ότι περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει όμορφα.

#2. Μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει ο αγαπημένος σου για σένα από τις αντιδράσεις του κάθε φορά που τσακώνεστε. Αν είναι βίαιος, κακός, και λέει λόγια που σε στεναχωρούν και σε θίγουν τότε δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα.

#3. Καταπολέμησε τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση σου με τον σωστό χειρισμό, αλλά μην πολεμάς τον δικό σου άνθρωπο.

#4. Αν νιώθεις μοναξιά μέσα στη σχέση σου τότε ίσως είναι καλύτερα να βρεις κάποια άλλη σχέση. Είναι χειρότερο να νιώθεις μόνο όταν είσαι σε σχέση από όταν είσαι όντως μόνος σου.

#5. Μην αποφεύγεις για μεγάλο διάστημα το σεξ. Το σεξ πρέπει να υπάρχει σε εβδομαδιαία βάση για να διατηρηθεί μια μακροχρόνια σχέση.

#6. Φέρσου στον αγαπημένο σου όπως θα ήθελες να σου φερθεί και αυτός. Μπες στη θέση σου και προσπάθησε να είσαι πάντα καλή και τρυφερή μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365