Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Πέλλα: Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων - Διαβάστε λεπτομέρειες

Διαβάστε λεπτομέρειες

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα στις 3 Μαΐου 2020 αφαίρεσαν από αποθήκη εταιρείας, που βρίσκεται σε περιοχή της Πέλλας, μεταλλικά αντικείμενα, αξίας 1.000 ευρώ. 



Μέρος των αντικειμένων αυτών βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο τους. 

Επιπλέον, από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα στα μέσα Μαρτίου αφαίρεσε  από περιοχή της Ημαθίας το ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ενός ημεδαπού. 

Το όχημα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365