Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Αριδαία: Κάποιοι χωρίς παιδεία έχουν κάνει χόμπι να βρομίζουν τον χώρο πλησίον του Δημαρχείου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας που έχουν κάποιοι νεαροί κυρίως ηλικίας συμπολίτες, ακόμα και στα βασικά βγάζει μάτι.


Στον χώρο πλησίον του Δημαρχείου Αλμωπίας και πίσω από την Αστυνομία, μαζεύονται καθημερινά άτομα νεαρής ηλικίας, δυστυχώς όμως φεύγοντας δεν έχουν την παιδεία να μαζέψουν τα σκουπίδια τους, με αποτέλεσμα ο χώρος να θυμίζει σκουπιδότοπο.

Πριν από λίγες μέρες, στις 10 του μήνα, μία εθελόντρια μάζεψε μόνη της το σκουπιδαριό που υπήρχε, δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι η εικόνα ήταν πάλι απογοητευτική όπως θα δείτε τις παρακάτω φωτό.

Δείτε τις μεσημεριανές σημερινές εικόνες, αλλά και την εικόνα από τις 10/5 όταν μαζεύτηκαν τα σκουπίδια.

10 Μαΐου



Σήμερα το μεσημέρι




7 σχόλια:

  1. Έτσι συμπεριφέρονται αυτοί που κατοικούν δίπλα στο ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που δεν το κάναν αυτοί κατοικούν στο ποτάμι
    Απλά με μια κάμερα στον χώρο και το αντίστοιχο πρόστιμο στο σπίτι όλα θα λυθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν είναι αυτοί που κατοικούν το ποτάμι. Αλλά άλλοι που κατοικούν σε σπίτια. Και όχι μόνο έφηβοι αλλά και άλλοι 20-25 χρόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω να ξεκινήσουν τα πρόστιμα. Χωρίς κακία πρέπει επιβάλλεται να είμαστε άνθρωποι και όχι κανίβαλοι. Πρέπει γινουμαι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρχίζει και αυξάνει η διάθεση του κόσμου για καλύτερο περιβάλλον, καλύτερους χώρους.Στο συγκεκριμένο θέμα συνήθως πρόκειται για νέα παιδιά που δείχνουν πια αγωγή πήραν απ το σπίτι τους και την οικογένεια τους.
    Οι γονείς τους φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου ειναι κωλοζωα.παιδακια 18-23 χρονων αγορια-κοριτσια.οπως ειπε και ο 9:57 καμερες και το αναλογο προστιμο και ολα θα λυθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε κουβέντες βαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365