Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Δίνεται άμεση λύση στο πρόβλημα άρδευσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Ορμας (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεσμεύτηκε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα

Άμεση λύση προωθεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Ορμας με την άρδευση, το οποίο έγινε ακόμα χειρότερο με τις τελευταίες κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο κεντρικό αυλάκι από το οποίο ποτίζει ο κάμπος του χωριού.


Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στην περιοχή των Λουτρών, από την οποία ξεκινάει το νερό που ποτίζει τα χωράφια της Ορμας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Σταύρου και ο πρώην πρόεδρος του χωριού και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μήνου (Ραβουσης).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού συζήτησε τα προβλήματά με τους κ.κ. Σταύρου και Μηνου δεσμεύτηκε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Δείτε τις φωτο 











2 σχόλια:

  1. Σιγά να μη μπορούσε να πάει εκεί ο μπινος.... Θα ζητούσε drone για να δει από ψηλά το πρόβλημα.. Μιας και είναι της τεχνολογίας όπως λέει,... Χαχαχαχα. Μπράβο ρε Χρηστάρα δύναμη!! Και κάτι άλλο.. Επιτέλους βλέπω το αμάξι του Δήμου να το οδηγάει ο δήμαρχος και να πατάει κ λίγο χωματόδρομο... Μέχρι πριν το είχα συνδυάσει με άλλον οδηγό και όχι για δουλειές του Δήμου αλλά προσωπική εξυπηρέτηση και κάλυψη γεγονότων με φωτογραφίες και βίντεο... Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι φίλε, να πεις την αλήθεια. Το 20% είναι Όρμα και το 80%Λουτράκι. Γι αυτό πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365