Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση 

Διαβάστε την ανακοίνωση:Ανακοίνωση για τη Γ Λυκείου: από την ερχόμενη εβδομάδα τα μαθήματα της Γ Λυκείου θα πραγματοποιούνται κανονικά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ για όλα τα τμήματα και όχι μέρα παρά μέρα. Η παρούσα αλλαγή πραγματοποιείται σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου και λόγω της προσέλευσης μειωμένου αριθμού μαθητών στα μαθήματα. Καθίσταται η προσοχή στο επιτρεπόμενο όριο των απουσιών (114 αδικαιολόγητες). 
Εκ της διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365