Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αριδαία: Έγινε η πεζοδρόμηση των οδών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φώτο του Aridaia365.gr

Μια διαφορετική καθημερινότητα ζουν από σήμερα κάτοικοι και επισκέπτες της Αριδαίας.

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, έγινε σήμερα η πεζοδρόμηση των οδών Κύπρου, κτήμα της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης και η βόρεια παράπλευρη οδός της κεντρικής πλατείας.

Όπως είναι λογικό υπάρχει αυξημένη κίνηση στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης, ενώ οι οδηγοί δεν εχουν συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα, αφού παρατηρήσαμε πως κάποιοι εξ αυτών άναβαν φλας για να μπουν με το όχημα τους στις συγκεκριμένες οδούς και όταν έβλεπαν το απαγορευτικό σταματούσαν με έκπληξη και άλλαζαν κατεύθυνση.

Δείτε τις φώτο του Aridaia365.gr 







3 σχόλια:

  1. Η λογική κλεισίματος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης ποια είναι ακριβώς; Υπάρχει σίγουρα κατανόηση ως προς τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας αλλά δρόμος χωρίς μαγαζιά εστίασης γιατί να κλείσει; Μήπως να δωθεί κάποια εξήγηση για την ταλαιπωρία του υπολοίπου κόσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να παιρνεις την εφημεριδα σου χωρις να βιαζεσαι,ολα ειναι μελετιμενα

      Διαγραφή
  2. Η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, στην οποία ο πεζόδρομος δεν συμπεριλαμβάνει πλήρως την κεντρική πλατεία της και δεν έχει εμπορικά καταστήματα. Κύριε Μπάτση,ήρθες σαν αχτίδα φωτός, έπειτα από σκοτάδι αρκετών ετών, αλλά βλέπω ότι είσαι μια συνέχεια.Το θέμα του πεζόδρομου είναι ένα από τα πολλά αρνητικά που έχεις πράξει. Είμαστε βέβαια άξιοι της μοίρας μας. Στους τυφλούς κυριαρχούν οι μονόφθαλμοι.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365