Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας - ΠΟΝΤΟΣ: Ο Αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

Δείτε το βίντεο

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Ευξείνου Πόντου με τίτλο "ΠΟΝΤΟΣ: Ο Αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας" σε μορφή συνεντεύξεων, όπου τοποθετούνται στο ζήτημα ο κ. Θεοδόσιος Κυριακίδης, θεολόγος, διδάκτωρ Νεώτερης Ιστορίας και ερευνητικός συνεργάτης Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ και ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, γεωστρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας και επικεφαλής του εκδοτικού οίκου "Ινφογνώμων".

Δείτε το βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365