Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Λάκης Βασιλειάδης: Παραμένει το έργο κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, Δρ. Νικόλαο Μπουλαξή, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της ΡΑΕ με θέμα τη νέα πρόταση της ΔΕΔΑ για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Ο κ. Μπουλαξής ενημέρωσε τον Λάκη Βασιλειάδη ότι το έργο κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών παραμένει στο Πρόγραμμα.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας δήλωσε:
«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Όπως έχουμε ήδη τονίσει πρόκειται για ένα έργο ύψιστης σημασίας για την Πέλλα, με εξασφαλισμένους χρηματοδοτικούς πόρους. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί μέχρι να διευθετηθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες ώστε το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης βάσει ενός ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου σχεδίου.

Ένα ακόμα βήμα προς την αναβάθμιση της Πέλλας, πραγματοποιείται. Συνεχίζουμε ώστε ο τόπος να αποκτήσει τις υποδομές που δικαιούται και αδίκως στερούνταν, με πρώτο στόχο τη μετατροπή του βαλβιδοστασίου στο Άσπρο σε σημείο εξόδου και σύνδεση απευθείας με τον αγωγό TAP. Προς αυτή την κατεύθυνση εντατικοποιούμε τις παρεμβάσεις μας στον ΔΕΣΦΑ για λειτουργία του Μετρητικού και Ρυθμιστικού Σταθμού, ακόμα νωρίτερα από τον Ιούλιο του 2022»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365