![]() |
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Simou Slatini |
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Simou Slatini:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην Παναγίτσα αναμένονται 50 λαθρομετανάστες, οι οποίοι μεταφέρονται από νησί στην ενδοχώρα.
Τώρα υπάρχει το εύλογο ερώτημα" και τι δουλειά έχουν σε περιοχή της Έδεσσας;"
Μα είναι απλό.
Σύμφωνα με την προσφιλή τακτική, επειδή προέρχονται από τα νησιά, θα κάτσουν σε καραντίνα για 14 μέρες ( λόγω Κορονοιου) και μετά θα μεταφερθούν στην δομή των Σερρών!!!
Τουλάχιστον αυτό λέγεται, αφού μπορεί οι προθέσεις να είναι τελικά διαφορετικές.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν ότι η μεταφορά να γίνει προς την Παναγίτσα στο επόμενο διήμερο και μάλιστα τις βραδινές ώρες!!!
Και εδώ λοιπόν κολλά το ερώτημα" Πόσο όλο αυτό σχετίζεται με την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, που ισχύει από αύριο στις 12 το βράδυ, μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης;"
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι στο συγκεκριμένο μέρος που θα καταλύσουν, υπάρχουν μόλις 10 δωμάτια!!!
Πώς όμως, προτιμήθηκε το συγκεκριμένο μέρος ως χώρος διαμονής των λαθρομεταναστών;
Σύμφωνα με μία σοβαρότατη καταγγελία, πίσω από όλο αυτό υπάρχει " πίεση" πολιτικού προσώπου της Πέλλας, που μερίμνησε γι'αυτό!!
Δεν θα αναφερθούμε σε όνομα, αν πρώτα δεν επιβεβαιώσουμε την καταγγελία.
Το πρόσωπο που καταγγέλθηκε πάντως, το ξέρουμε και μάλιστα πάρα πολύ καλά.
Τέλος να πούμε, ότι ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, έστειλε στον Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής την επιστολή που δημοσιεύσαμε.
Πηγή: Simos Slatinis / Facebook
Θα αφήσουν στην Παναγίτσα 50 Χ 30Χ 14=Κανα 20αρι χιλ ευρώ και θα φύγουν. Τέλος θέματος ασήμαντο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρτους σπιτι σου φελελερα να βγαλεις και τα 20 χιλ
ΔιαγραφήΦέρτε και Αριδαία ρε,χρειαζόμαστε επενδυτές
ΑπάντησηΔιαγραφή