Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Δημήτρης Μπίνος: Απαιτούμε από την Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά των Ελλήνων του Πόντου

Δελτίο Τύπου

Η 19η Μαΐου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας. Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Είναι η μέρα κατά την οποία ο Κεμάλ Ατατούρκ ξεκίνησε τη Γενοκτονία των Ποντίων.



Ημέρα τιμής και μνήμης για τις 353.000 ψυχές που ζητούν δικαίωση για τη Γενοκτονία που διαπράχθηκε εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού. Αυτός ο λαός που έζησε τόσο μεγάλα δεινά, κατάφερε να διατηρήσει την εθνική του ταυτότητα και αξιοπρέπεια και να σταθεί όρθιος.

▪️Απαιτούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας.
▪️Απαιτούμε από την Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά των Ελλήνων του Πόντου. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Δεν ξεχνάμε…

Δημήτρης Μπίνος
πρ. Δήμαρχος Αλμωπίας
Επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπίας της Καρδιάς μας"

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Ρε δημοσιε υπαλληλακο της κακιάς ώρας που μου κάνεις και δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365