Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Σημαντική ανακοίνωση Γενικού Λυκείου Αριδαίας

Ανακοινώσεις που αφορούν όλες τις τάξεις

Ανακοινώσεις που αφορούν όλες τις τάξεις: 


1) Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες όσων μαθητών/-τριών του σχολείου ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή συγκατοικούν στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον τους με άτομα που ανήκουν σε αυτήν  να προσέλθουν στο σχολείο για να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τη μη δυνατότητα προσέλευσης στο χώρο του σχολείου για τη συμμετοχή στα μαθήματα.

2)Καλούνται οι μαθητές/-τριες και οι απόφοιτοι  που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις να προσέλθουν στο σχολείο αυτοπροσώπως ή μέσω  εξουσιοδοτημένων προσώπων προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αίτηση συμμετοχής σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση).
3) Σχετικά με τα μαθήματα της επόμενης εβδομάδας της Γ Λυκείου σας ενημερώνουμε ότι ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει με βάση τα τμήματα της κατεύθυνσης σε δύο ομάδες Α και Β. Την πρώτη εβδομάδα (11/5-11/5) και ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  θα προσέλθει η ομάδα Α και τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη  η ομάδα Β. Ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει αλφαβητικά και ως εξής:

Α ομάδα
Γανθρ.1(Α): από Αληζώτη ως και Ιγνατίδου
Γανθρ.2(Α): από Μέλκου ως και Παπαχρήστου
Γυγείας (Α): από Αδραμάνη ως και Πορτοκάλη
Γοπ1(Α): Βάτσης ως και Καραδάκη
Γοπ2(Α): Μπάνος ως και Σμήνας

Β ομάδα
Γανθρ.1(Β): από  Κιοσέ ως και  Μελίσση
Γανθρ.2(Β): από  Πάσχου ως και Τριγκάκη
Γυγείας (Β): από  Σαμαρά ως και Χορόζογλου
Γοπ1(Β):Καραμαριά ως και Μπαγκής
Γοπ2(Β):  από Σούσουλας ως και Χρυσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365