Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Έδεσσας με τον Υπουργό Ανάπτυξης

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Μουράτογλου.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό. Ο Δήμαρχος Έδεσσας με υπόμνημά του ζήτησε από τον Υπουργό συμπληρωματική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, καθώς και τη χρηματοδότηση νέου κλειστού γυμναστηρίου. 

«Ο Δήμος Έδεσσας προχωράει τον πολύ σημαντικό στόχο της δημιουργίας ολοκληρωμένου Αθλητικού Κέντρου στην Έδεσσα. Ζητήσαμε τη συνδρομή του Υπουργού και με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι πολύ θετικός στα αιτήματά μας, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Οι εργασίες για την κατασκευή των έργων υποδομής συνεχίζονται, αλλά απαιτούνται πρόσθετοι πόροι για την ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού έργου για την πόλη της Έδεσσας. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του πολύ σημαντικού στόχου της ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας» δήλωσε ο κ. Γιάννου αμέσως μετά τη συνάντηση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365