Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Διαβάστε την επιστολή συγνώμης του Γιάννη Στεφανίδη στον Χρήστο Μπάτση

Διαβάστε την επιστολή του Γιάννη Στεφανίδη

Όπως σας ενημερώσαμε την Τρίτη 19/5 ο Γιάννης Στεφανίδης ζήτησε συγνώμη την λανθασμένη καταγγελία για το εισιτήριο των Λουτρών, αλλά και για τις αναφορές στο πρόσωπο του Δημάρχου.Εμείς βέβαια με λύπη μας διαπιστώσαμε την χθεσινή μέρα περίεργες διαρροές της επιστολής του κ. Στεφανίδη σε ηλεκτρονικά μέσα, κάτι που μας θύμισε προηγούμενες εποχές, που η σημερινή Δημοτική Αρχή κατέκρινε.

Διαβάστε την επιστολή του Γιάννη Στεφανίδη:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365