Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Τι ανακοίνωσε ο Χρήστος Μπάτσης στην χθεσινή συνάντηση με τους καταστηματάρχες

Έδωσε την είδηση ότι θα γίνουν νέα πάρκινγκ για οχήματα και ποδήλατα

Στην κριτική που δέχεται για την πεζοδρόμηση της Αριδαίας απάντησε ο Χρήστος Μπάτσης, στην χθεσινή κρυφή δυστυχώς για τα Μ.Μ.Ε συνάντηση με τον εμπορικό κόσμο της Αριδαίας.


Τόνισε πως ο πεζόδρομος και το κέντρο της Αριδαίας με την τωρινή του μορφή δεν είναι λειτουργικός, γι αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει, για να κερδίζουν όλοι, καταστηματάρχες, επισκέπτες και κάτοικοι.

Ανέφερε απαντώντας στην αντιπολίτευση πως κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι Δήμαρχος, τόνισε πως δεν είναι συγκοινωνιολόγος, ενώ το όραμα του δεν ειναι οι κορδέλες, οι οποίες όπως είπε τοποθετήθηκαν για να γίνει η μεταβατική περίοδος του πεζοδρόμου, ενώ έχουν γίνει παραγγελίες για να τοποθετηθούν ζαρντινιέρες στην οδό Κύπρου. 

Έδωσε την είδηση ότι θα γίνουν νέα πάρκινγκ για οχήματα και ποδήλατα στο Διοικητήριο, στο Δημαρχείο και στην πλατεία του ΙΚΑ.

Ενώ στην τοποθέτηση του εξήρε την πόλη της Έδεσσας, την οποία έφερε ως παράδειγμα και αναφέρθηκε πως πρέπει και στην Αριδαία να γίνουν ίδιες κινήσεις.

Ενώ σε συνεργασία με την αστυνομία ανέφερε πως θα αλλάξουν κάποιες μονοδρομήσεις δρόμων. Ενώ στόχος είναι η ασφάλεια των κατοίκων και ζήτησε την συνεργασία του εμπορικού κόσμου.

5 σχόλια:

  1. τα λεφτα θες μποατση δεν σε νοαιζει η ασφαλεια του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταμάτα να μας λες ότι είσαι Δήμαρχος και να ασχολείσαι με την προηγούμενη δημοτική αρχή ( ήσουν μέλος και εσύ). Ενα χρόνο εκλεγμένοι και δεν κάνετε ούτε τα βασικά
    ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολείται με την προηγούμενη δημοτική αρχή ο κ. Δήμαρχος.
      Η προηγούμενη δημοτική αρχή ασχολείται μαζί του . ... Ακόμα να χονεψη ότι δεν κάνει κουμάντο πια αυτός γι'αυτό και συνεχίζει με την ίδια ένταση την προβολή του από όσα μέσα διαθέτει η Αλμωπία και ευτυχώς υπάρχει και το Facebook και μας καλύπτει οπτικοακουστικά. Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. είσαι ο Δήμαρχός της πόλης τυπικά.Περιμένουμε να το δούμε και στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το Δασάκι και η παραποτάμια περιοχή ακόμα περιμένει.Το ξεχασμένο στολίδι μένει παραμελημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365