Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αλμωπία της Καρδιάς μας: Εκτάσεις τις οποίες υποχρεούται να τις καθαρίζει ο Δήμος έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ορθώς τους πολίτες ότι υποχρεούνται να προχωρήσουν στον καθαρισμό των οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χωρών τους από ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τους, στην απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, καθώς και στη λήψη κάθε άλλου κατά περίπτωση μέτρου που αποβλέπει στην αποφυγή αιτίων και τη μείωση του κινδύνου από πυρκαγιά.



Μάλιστα, με την ίδια ανακοίνωση, ενημέρωσε ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων με τα παραπάνω εφαρμόζονται διοικητικές και ποινικές κυρώσεις οι οποίες ασκούνται από την Πυροσβεστική Αρχή.

◾Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω και θα θέλαμε να το θέσουμε τόσο στον Δήμαρχό όσο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, είναι το εξής: Η συγκεκριμένη υποχρέωση αφορά τους πολίτες, δεν αφορά όμως τον Δήμο Αλμωπίας; Θέτουμε αυτό το ερώτημα, καθώς όπως βλέπετε στις εικόνες παρακάτω, εκτάσεις τις οποίες υποχρεούται να τις καθαρίζει ο Δήμος (όπως παιδικές χαρές κ.α.) έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα.






3 σχόλια:

  1. Η παιδική Χαρά στο Δασάκι θα παραδωθεί αυτόν τον αιώνα ή τον άλλον? Γελάνε και οι πέτρες με όλες τις Δημοτικές Διοικήσεις ο ένας χειρότερος απ τον άλλον!
    Συναγωνισμό στην αδράνεια κανουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δήμαρχος μας ποιό πλάνο είχε ? Δεν τον όρισαν με το ζόρι Δήμαρχο! Είπε ότι ήθελε να βγει δήμαρχος και ζητούσε ψήφο.Για να κάνει τι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eνώ όταν ήταν δημοτική αρχή όλα ήταν τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365