Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Αριδαία: Εθελοντές καθάρισαν από τα σκουπίδια το πάρκο του ΙΚΑ

4 νεαροί ενεργοί Πολίτες καθάρισαν εθελοντικά σήμερα το πάρκο του ΙΚΑ και τους αξίζουν πολλά μπράβο

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά οκτώ μεγάλες σακούλες με σκουπίδια γέμισαν και πέταξαν εθελοντές κατά την διάρκεια του καθαρισμού του πάρκου μπροστά από το ΙΚΑ.



Έχουμε τονίσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, πως μετά από τις υπαίθριες συναθροίσεις, κυρίως νεαρών ατόμων σε περιοχές της Αριδαίας, ο χώρος θυμίζει σκουπιδότοπο, εξαιτίας της έλλειψης παιδείας των παρευρισκομένων οι οποίοι αντί να πετάξουν τα σκουπίδια τους, τα αφήνουν και φεύγουν.

4 νεαροί ενεργοί Πολίτες καθάρισαν εθελοντικά σήμερα το πάρκο του ΙΚΑ και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Ελπίζουμε πλέον να μην επαναληφθούν άλλες "βρώμικες" συμπεριφορές.



7 σχόλια:

  1. ας ελπίσουμε τώρα ότι και τα δίκυκλα που οδηγούν οι πιτσιρικάδες θα είναι με άδεια δίπλωμα και ασφάλεια.Το επόμενο μεγάλο θέμα.Η παρέα εθελοντών έχει μέσα ειδικό στα δίκυκλα! Για να δούμε τη συνέχεια.
    Για την ώρα καλά αρχίσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ απ'τον καναπέ σου καλά τα λες....άνετος ο καναπές έτσι? Λες και εσύ καβαλουσες το δίκυκλο του παππού σου με άδεια και τα σχετικά.. Πιος μπορεί 20 χρόνων παιδιά να τα κάνει καλά εσύ? Η Πιος? κανένας.... Για την ώρα φιλαράκι αραξε στον καναπέ καλά άρχισες..

      Διαγραφή
    2. ζορίζεται κάποιος με την νομιμότητα? όλοι θέλουμε νομιμότητα .Εγω αν έλεγα το παπού να μου δωσει δίκυκλα χωρίς άδεια σφαλιάρα έτρωγα.Αυτή η σφαλιάρα σήμερα πότε θα την δώσουν οι γονείς? Αν όχι ,καλείται η αστυνομία να κάνει τους αντίστοιχους ελέγχους.

      Διαγραφή
  2. γεια σου ρε κωνσταντοπουλε μάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά που μάζεψαν τα σκουπίδια δεν είναι μάγκες.
    Έκαναν αυτό που δεν έκαναν η μάγκες που τα πετάνε!
    Ένα μπράβο στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά! Ας αποτελέσουν παράδειγμα για τους υπόλοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσουν και τα μαρσαρίσματα γιατί ειναι οι ίδιοι και με αυτούς ασχολείται η πόλη.Περιμένουμε την βελτίωση τους την οποία παρακολουθούμε με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365