Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Σημαντικές ανακοινώσεις Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:


Ενημέρωση προς τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων όπου η χρέωση των λογαριασμών γίνεται κατά άτομο ότι, μέσα  στο  προσεχές διάστημα  η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα προβεί σε τοποθέτηση υδρομετρητών στις μη οικιακές παροχές.
Σημαντικό δε, είναι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, με σκοπό την δικαιότερη και ορθολογικότερη τιμολογιακή χρέωση η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει πρώτα σε αναπροσαρμογή του τιμολογίου που ισχύει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2018 , των σταβλικών εγκαταστάσεων.
Σκοπός μας είναι να μην υφίστανται αδικίες εξαιτίας της υπάρχουσας τιμολογιακής πολιτικής προς τους συνδημότες μας και για τον λόγο αυτό όπως προαναφέρθηκε, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές.
Τέλος, να σας επισημάνουμε ότι, η κατασκευή και η αποκατάσταση βλαβών στα γεμιστήρια, αποτελεί ευθύνη του Δήμου Αλμωπίας και όχι της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. Η μόνη υποχρέωση της επιχείρησης είναι να βγάλει την παροχή ώστε ο Δήμος να προχωρήσει στην κατασκευή.
Σας ευχαριστούμε.

Έχει ανέβει στο διαδίκτυο  επίσημη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει σε όλους  τους συμπολίτες του Δήμου μας ότι, από σήμερα 21.05.2020 έχει ανέβει στο διαδίκτυο  επίσημη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. 
Η ενέργεια αυτή έγινε γιατί σκοπός και άμεση προτεραιότητα μας, είναι η ενημέρωση όλων των καταναλωτών αλλά και η διευκόλυνση τους.
Όλοι οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τα πεπραγμένα της υπηρεσίας. Ανακοινώσεις, Δελτία τύπου καθώς και προκηρύξεις που αφορούν την Δ.Ε.Υ.Α. θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα μάλιστα, αναγράφονται και οι αναλύσεις νερού που γίνονται ώστε να είναι ενήμεροι οι πολίτες ανά πάσα στιγμή.
To site περιλαμβάνει πληροφορίες σημαντικές, για την λειτουργία της  επιχείρησης καθώς και τον Κανονισμό Ύδρευσης-Αποχέτευσης .
Έχετε την δυνατότητα, να υποβάλλετε οποιαδήποτε στιγμή το αίτημα που επιθυμείτε ή να δηλώσετε κάποια βλάβη που προέκυψε.
Σας ευχαριστούμε.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ: deyaalmopias.gr


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365