Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Αλμωπία: Παρατημένα σκουπίδια νεαρών και στην πίσω είσοδο του Δημαρχείου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες από την πίσω είσοδο του Δημαρχείου

Έχουμε τονίσει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες την κακή συνήθεια που έχουν νεαροί πολίτες να αφήνουν τα σκουπίδια τους στον χώρο μετά από υπαίθριες συναθροίσεις και να φεύγουν.


Άλλο ένα τέτοιο φαινόμενο παρατηρήθηκε την χθεσινή μέρα, με νεαρά άτομα να βρίσκονται στο προαύλιο του Δημαρχείου Αλμωπίας, αλλά και στην πίσω είσοδο του. Φεύγοντας όμως όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο δεν πέταξαν τα σκουπίδια τους, δεν είχαν την βασική παιδεία να τα πάνε ως τους κάδους.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πίσω είσοδο του Δημαρχείου.




4 σχόλια:

  1. Κάμερες έχει, μπορούν άνετα να τους βρουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση πολλών θα ήταν
    Έλα μωρέ παιδιά είναι τι να κάνουμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα αυτό τι είναι; Μαγκιά ή κλανια; Πώς μπορεί να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές; Τι φταίει; Η κοινωνία; το σχολείο ή η οικογένεια; Μήπως τα ίδια τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:38 Η ανατροφή που πήραν από τους γονείς τους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365