Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Πρόεδρος Σωσάνδρας: Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κοροϊδεύει το χωριό

Δείτε φώτο από τις σημερινές εργασίες

Πολλά παράπονα από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Τάσο Θεοδωρίδη έχει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωσάνδρας Δημήτρης Καραμήτσος.


Συγκεκριμένα σε επικοινωνία που είχε με το Aridaia365.gr ο κ. Καραμήτσος μας δήλωσε πως ο Αντιδήμαρχος κοροϊδεύει τον ίδιο και παράλληλα όλο το χωριό για θέματα καθημερινότητας. Μας τόνισε πως μηχανήματα του Δήμου έχουν έρθει δύο φορές στο χωριό για να εξυπηρετήσουν μεμονωμένα περιστατικά γνωστών και φίλων που δεν χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης, χωρίς να ενημερωθεί ο ίδιος, ενώ την ίδια στιγμή κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους, γιατί τα αυλάκια δεν είναι καθαρά.

Ο κ. Καραμήτσος καταγγέλλει πως ενημερώνονται άλλοι άνθρωποι για θέματα του χωριού και όχι ο ίδιος που είναι ο καθόλα αρμόδιος και ξέρει τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Απαιτεί όπως μας τόνισε να ενημερώνεται πρώτος όταν έρχεται μηχάνημα του Δήμου στο χωριό, για να το κατευθύνει στα προβλήματα που χρειάζονται άμεσης αντιμετώπισης.

Κατέληξε λέγοντας πως δεν μπορεί κανένας  Αντιδήμαρχος να παίζει με ένα ολόκληρο χωριό, δεν είναι ιδιοκτησίας του τα μηχανήματα, αλλά του Δήμου. Ο κ. Καραμητσος έχει ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση.

Για όλα τα παραπάνω, σήμερα το πρωί με προσωπικά έξοδα του Προέδρου κ. Καραμήτσου και της Αντιπροέδρου κ. Τζάτση πληρώθηκε μηχάνημα ιδιώτη, το οποίο θα καθαρίσει το κεντρικό μεγάλο αυλάκι ποτίσματος και διαφορά αλλά μικρά αυλάκια για να εξυπηρετηθούν οι αγρότες του χωριού. 

Δείτε φώτο από τις σημερινές εργασίες:






18 σχόλια:

  1. Νομίζω πως υπάρχουν κ 2 χωριανοί μας που έχουν φουξ.
    Γιατί Δημήτρη δεν τους προτιμήσατε?


    Μαρία Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε μαζί σου γιατί μερικοί γνωρίζουν μόνο τα δικαιώματά του στη θέση που βρίσκονται τις υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στην τοπική κοινωνία και τον κάθε πολίτη τις ξεχνάνε γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάσου τι πρόεδρος είσαι για να μην έρχονται να σου πουν τι προβλήματα έχουν και να απευθύνονται κατευθείαν στον αντιδήμαρχο!!!! Μήπως και εσείς κύριο πρόεδρε του χωριού κάνετε εξυπηρετήσεις σε αυτούς που σας ψήφισαν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κεντρικό αυλακι είναι ρε άθλιοι... Ποιες εξυπηρέτησεις κανει ο άνθρωπος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άθλιος είσαι φίλε μου!!! Εάν υπήρχε πρόβλημα με το αυλάκι γιατί δε επικοινώνησε ο ίδιος με τον αντιδήμαρχο και αναγκάστηκαν οι πολίτες να έρθουν σε επαφή κατευθείαν με τον αρμόδιο για δικό τους πρόβλημα που έπρεπε να γίνει;;

      Διαγραφή
    2. 3:10 αν δεν ξερεις μην μιλας. ο προεδρος κανει επαφες και δεν του στελνει μηχανημα για να λύσει το προβλημα. αντιθετα εχει στειλει δυο φορες το μηχανημα για πραγματα που δεν τα εχει ζητησει ο προεδρος αλλα ενας Δ.Σ. που δεν ειχαν αμεση προτεραιοτητα. και αντι το μηχανημα να μεινει στο χωριο για να καθαρισει τα αυλακια. αφου εγινε η αλλη δουλεια το μηχανημα πηρε εντολη να φυγει απο το χωριο

      Διαγραφή
  5. Εσένα ρε πρόεδρε έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί στην Αριδαία σε φωνάζουν Φώσκολο; Κάνε έργο και άσε τα παραμύθια. Ο Μιντσης είναι χωριανός σου και δημοτικός σύμβουλος του είπες ποτέ να βρεθείτε να μιλήσετε για τα προβλήματα του χωριού; Όχι ποτέ. Αυτό το κάνεις γιατί νομίζεις ότι εσύ είσαι ο αγάς, και δεν χρειάζεται να μιλάς με κανένα. Σκέφτηκες ποτέ ότι τα προβλήματα μπορεί να στα δημιουργεί ο Μιντσης, και όχι ο τσερκεζος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος με όρεξη, και θα κάνει πολύ δουλειά στο χωριό μας, αρκεί να κόψει τις πολλές φανφάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ κ. 2:18 ξέρεις αν μίλησε στον κ Μήντση ή σου έκανε παράπονα ο κ.Μήντσης ότι τον παραβλέπει; Στο χωριό γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος πήγε στον αντιδήμαρχο και επίσης ο κ. Κ.Μήντσης δεν θα σταθεί εμπόδιο για οτιδήποτε καλό για το χωριό του. Οπότε άσε τις Λασπολογίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μήτσης ήταν πρόεδρος 9 χρόνια, το μόνο που έκανε είναι να λέει ναι όπως κ τώρα, κ να μην κάνει τπτ ούτε καν να τρέξει... Αφήστε τον πρόεδρο ήσυχο να κάνει την δουλειά του,Μίμη συνέχισε ετσι, μετάνιωσα που δεν σε ψήφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πρόεδρος είναι από τους λίγους που νοιάζεται πραγματικά για το χωριό χωρίς να κοιτάει το προσωπικό του συμφέρων. Μπράβο Δημήτρη συνέχισε έτσι!!!! Η κοινωνία είναι μικρή και ξέρει ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω άποψη για τα τεκταινόμενα του χωριού και διαβάζω τα σχόλια σας με περίσσιο ενδιαφέρον. Απ' ότι διαπιστώνω όμως με μεγάλη μου λύπη είναι μια απέραντη αντιπαράθεση. Γνωρίζω τον Δημήτρη από μικρό παιδί και να 'στε σίγουροι όλοι σας ότι είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος. Επίσης εξ όσων μαθαίνω δραστηριοποιείται με υπερβάλλοντα ζήλο για το καλό του χωριού χωρίς πολιτικές περιτροπές βάζοντας πολλές φορές το χέρι βαθιά και μάλιστα στην δική του τσέπη για το καλό όλων σας. Ως εκ τούτου οφείλετε όλοι σας όταν γράφετε ένα σχόλιο (ειδικά όταν είναι αρνητικό) να έχετε την παρρησία να υπογράφετε με το όνομα σας την όποια γνώμη έχετε κι όχι πίσω απ το "παραβάν" να εκτοξεύετε τις "σφαίρες" σας. Είναι το λιγότερο κακομοιριά να παίζετε κρυφτούλι πίσω απ' την οθόνη του υπολογιστή σας :)

    Ιωσήφ Σαρασίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσα χρόνια πρόεδρε σας (τάιζε) ο κ Μηντσης και τώρα λάσπη;;; Η στροφή στο σπίτι σας πως έγινε άραγε ;; Αρμέγω αρμέγω και τώρα τι ;; Αναφέρεστε στο όνομα του ας μάθουμε τον λόγο και ας λένε οι άλλοι ότι δε το κάνετε πολιτικά και ότι βάζεται και από την τσέπη σας... Δημόσια συγνώμη πρέπει να βγείτε και να κάνετε που αναφέρεστε και σε ονόματα ντροπή και μόνο ντροπή στο πρόσωπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην ασχολείστε με τον Μήντση. Ξέρουν όλοι στο χωριό πόσο πρόσφερε και με τι προσωπικό και οικονομικό κόστος. Άνοιξε τον δρόμο με ρίσκο να πάει φυλακή. Όταν ανέλαβε δεν υπήρχε ποδοσφαιρική ομάδα, μορφωτικός σύλλογος και δασικός συνεταιρισμός και άλλα πολλά. Και όποιος γνωρίζει γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη πιάνετε τον κ Μηντση στο στόμα σας γιατί όταν πάλευε για το χωριό εσείς καθόσασταν στα καφενεία δυστυχώς θέλουν να ξεχνούν πολλοί γρήγορα κάποιοι όταν έπαιζε κορόνα γράμματα την οικογένεια του και τον κυνηγούσε η αστυνομία να τον βάλει αυτόφωρο για να ανοίξει εκείνος ο δρόμος που θρηνούσαμε θύματα και θα θρηνούσαμε και αλλά εάν δε είχε μεγάλα .............. εάν δε ήταν αυτός ούτε το βουνό δε θα μπορούσατε να το δουλέψετε ευχαριστώ πρέπει να του πούμε και όταν ανέλαβε ο κ Μηντσης δε είχαμε ούτε μορφωτικό σύλλογο ούτε ποδοσφαιρική ομάδα ούτε δασικό συνεταιρισμό και αλλά πολλά. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365