Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Αλμωπία: Έτοιμα τα καταστήματα εστίασης και καφέ για την αυριανή "επιστροφή"

Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι περίμεναν καιρό την συγκεκριμένη μέρα

Με ανεβασμένη διάθεση και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοιου, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πελάτες τους τα καταστήματα εστίασης και καφέ στην Αλμωπία.



Την σημερινή μέρα πολλά εξ αυτών πραγματοποιούν εργασίες καθαριότητας και ρύθμισης των τραπεζοκαθισματων στις απαραίτητες αποστάσεις.

Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι περίμεναν καιρό την συγκεκριμένη μέρα και δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητα τους.

5 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα.2ον πρέπει να επισημαίνουμε τους κινδύνους που συνεχίζουν να υπάρχουν και τρίτον και σημαντικότερο:
    Έχουμε κι άλλες δουλειές απ το να πάμε για καφέ.Εκτός κι αν είσαι άνεργος.Τότε ναι ! Οκ...το καταλαβαινεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει κορονοιος ρε βλακαααααααα

      Διαγραφή
    2. Οκ εσύ τράβα κάνε τις δουλειές σ και άσε τ κόσμο ότι θέλει να κάνει κοίτα τ δουλειά σου δν κατάλαβα τ παιδιά που δουλεύουν δν πρέπει να πάρουν κάτι να βγάλουν?ας ήταν παιδιά σ και θα σ έλεγα εγώ ξερολα!!

      Διαγραφή
  2. ανοιξτε τα γυμναστηρια ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως τον δημόσιο υπάλληλο τα χρήμα να βγαίνει από το ΑΤΜ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και αστους άλλους να πεθάνουνε.
    Να κλείσουμε όλοι για να μην αρρωστήσει ο άρχοντας δημόσιος υπάλληλος.
    Έχουμε γεμίσει βασιλιάδες σε αυτήν την χώρα έχουν άποψη για όλα με την ασφάλεια του κρατικού χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365