Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Το Μουσείο της Πέλλας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης

Δελτίο Τύπου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (29.05.2020) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, όπου συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κ. Τσιγαρίδα και διοικητικούς υπαλλήλους του Μουσείου.



Βασικό αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία εξέλιξης των έργων που σχετίζονται με τον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας αλλά και η κατάρτιση νέων προτάσεων που θα αφορούν στη συνολική ανάπτυξη του. 

Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη προκειμένου να επιτευχθεί η αύξηση της χρηματοδότησης για το έργο συντήρησης και ανάδειξης του Ανακτόρου του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Αρχαιολογικού Χώρου της Πέλλας. 

Πρόκειται για το ένα από τρία ανάκτορα της κλασικής – ελληνιστικής εποχής που σώζονται στον ελλαδικό χώρο (το μεγαλύτερο στη Μακεδονία). 

Συγκεκριμένα, η πρόταση του κυρίου Σταμενίτη αφορά τη χρηματοδότηση από τα υπόλοιπα του ΕΣΠΑ της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου αλλά και την ένταξη του στη νέα προγραμματική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365