Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Σειρά δράσεων στον Ν. Πέλλας στα πλαίσια ενημέρωσης για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε όρθιοι 2»

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 29 Μαΐου συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης  η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Συμμετείχαν η βουλευτής  του κόμματος και μέλος της ΝΕ Θεοδώρα Τζάκρη το μέλος του Οργανωτικού  της Κεντρικής Επιτροπής  Γνωσούλα Χαΐλατζίδου, ο  Συντονιστής της Ν.Ε Πέτρος Γάγκλιου και μέλη της Ν.Ε.


Στη συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την πολιτική συγκυρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έγινε ενημέρωση για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία  «Μένουμε όρθιοι 2». Επίσης πάρθηκαν αποφάσεις για το Πρόγραμμα δράσης και λειτουργίας των  Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας  για το επόμενο διάστημα.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας εκτιμά ότι οι νέες συνθήκες που προέκυψαν από την κρίση της πανδημίας φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη για μια ριζική αλλαγή των ασκούμενων πολιτικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Επισημαίνει ότι μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις κοινωνικές ανάγκες. Όχι με επιστροφή στο παρελθόν, αλλά με σύγχρονες προτεραιότητες και ανάγκες που θέτουν οι νέες συνθήκες. 

Ταυτόχρονα, επισημαίνει πως η κρίση φέρνει και αξιακή αναδιάταξη, καθώς θέτει σε ριζική αμφισβήτηση τα νεοφιλελεύθερα δόγματα που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

Αναφορικά με το πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι 2”, η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  Ν. Πέλλας εκτίμησε πως πρόκειται για ένα πλήρες σχέδιο το οποίο απαντά σε όλες τις άμεσες ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Προκειμένου το πρόγραμμα αυτό να γίνει γνωστό σε όλες του τις διαστάσεις, η Ν.Ε  αποφάσισε να καλέσει τις Οργανώσεις Μελών να οργανώσουν  περιοδείες και εξορμήσεις σε πρώτη φάση,   στην αγορά της Έδεσσας,  την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στις 18:00 και στην αγορά των Γιαννιτσών,  το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί.  Θα ακολουθήσει εξόρμηση στην αγορά της Αριδαίας και της Σκύδρας.  

Σε ό,τι αφορά τη διεύρυνση του κόμματος, η Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας διεύρυνσης και την ενίσχυση της καμπάνιας εγγραφής νέων μελών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365