Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αριδαία πάρκο του ΙΚΑ: Το απόγευμα το καθαρίζουν το βράδυ το βρομίζουν (ΦΩΤΟ)

Μάγκας και έξυπνος δεν είναι κάποιος όταν παρατάει τα σκουπίδια του, βρομιάρης και με έλλειψη της βασικής παιδείας είναι

Οκτώ μεγάλες σακούλες με σκουπίδια γέμισαν και πέταξαν εθελοντές κατά την διάρκεια του καθαρισμού του πάρκου μπροστά από το ΙΚΑ, όπως σας ενημερώσαμε χθες(Διαβάστε εδώ).



Χθες το βράδυ το πάρκο ήταν γεμάτο κόσμο, ομολογουμένως όμορφη εικόνα να είναι τα πάρκα γεμάτα κόσμο. Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά κάποιοι εξ αυτών έδειξαν πως τους λείπει η παιδεία, αφού το πάρκο σήμερα το πρωί ήταν γεμάτο παρατημένα σκουπίδια.

Βρεθήκαμε στο σημείο σήμερα το πρωί, στο οποίο εκείνη την ώρα ήταν μία υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου, η οποία μας ενημέρωσε πως όταν πήγε ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια και σχεδόν τελείωνε την καθαριότητα την ώρα που την συναντήσαμε.

Πραγματικά απαράδεκτες πράξεις. Μάγκας και έξυπνος δεν είναι κάποιος όταν παρατάει τα σκουπίδια του, βρομιάρης και με έλλειψη της βασικής παιδείας είναι.

Ο χώρος καθαρίστηκε και πάλι από την υπάλληλο του Δήμου, η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι ότι δεν θα επαναληφθούν οι ίδιες βρόμικες εικόνες.

Δείτε τις φωτό από σήμερα το πρωί:




16 σχόλια:

  1. Καθε βραδυ μαρσαρουν κοντρες σπσσανε της λαμπες πολλα η αστυνομια άφαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε βράδυ η αστυνομία εκεί είναι !!!!!
      Και οι λάμπες ήταν σπασμένες από πιο παλιά ......και κόντρες στο στενό του ΙΚΑ ούτε με τα πόδια δεν κάνεις χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Σε άλλη πόλη ζείς εσύ? Χρόνια τώρα οι κάγκουρες μαρσάρουν ,τρέχουν σαν δαιμονισμένοι ,χωρίς διπλώματα και κράνη ...η αστυνομία απλά τους καμαρώνει όπως και οι γονείς τους..

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ μαζί σου 2.26. Α.Τ. Αριδαίας σε silver alert..

      Διαγραφή
  2. Γονείς υπάρχουν? η γέννησαν παιδιά από συνήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι συμπεριφέρονται και στα σχολεία τους οι πιτσιρικάδες αν τους γίνει παρατήρηση τότε έχουν την απάντηση.... η καθαρίστρια για αυτό πληρώνετε!
    Δυστυχώς η νοοτροπία του ξέρεις ποιος είμαι εγώ πέρασε και στους έφηβους τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζωα!!!! Να τα παρεις και τα τους τα βαλεις εκει που πονανε... Μαγκες αρ... Δια... Καθολου σεβασμος πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθε βραδυ ξυπνανε τα παιδια μας που μαρσαρουν και τρεχουν και φωναζουν ολοκληρα γαιδουρια....λυπαμε γτ λιγος σεβασμος δεν βλαπτει......και κοντρες κανουν συνεχεια με τα παπακια τους.....απαραδεκτα τα παιδια που βρωμιζουν αλλα και οι υπαλλοιλη του δημου δεν θα παθουν τπτ αφου τα ξινουν ολοι μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα δεν ντρέπεσαι λεω εγω, εσυ εισαι καλύτερος που ασχολείσαι με το ίντερνετ και το ξύνεις όλοι μέρα, έχεις και άποψη για τους νεαεους

      Διαγραφή
    2. se pliroforo filarako doyleyo kai den kathomai opos les poy asxoloyme me to internet....gt den tha asxoliosoyna kai esy.......den ntrepomai na kathontai 3mines logo koronoioy kai kala gia ta paidia kai na koproskyliazoyn kathe mera gia kafedes alla sthn doyleia den patane.....apo katv filarakia sxoliasan kai ayth poy ta jinoyn alla den blepo na apantas..........

      Διαγραφή
  6. με τα μηχανάκια κάτι συμβαίνει εδώ και καιρό.Κάποια ή κάποιο κατάστημα επιτρέπει την κυκλοφορία παράνομων δίκυκλων? το έχετε ακούσει κι εσεις?
    Δεν γίνεται να δίνουν πανελλαδικές τα παιδιά σε λίγες μέρες και να μαρσάρουν ανενόχλητα μηχανές και μηχανάκια.Οι εποχές άλλαξαν ας ενημερωθούν ότι πρόκειται για σκληρή παράβαση.
    Οι γονείς τους ειναι για μπύρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει σημαντικότερο θέμα.Στην Αλμωπία ζούμε.Ούτε εργοστάσια έχουμε,ούτε μεγάλες επιχειρήσεις ,ούτε καινοτόμες πρωτοβουλίες ,ούτε πρωτοπόρο Δήμο.Αυτά τα ζητήματα είναι που πρέπει να λύσουμε και μας απασχολούν όλους.Ας ελπίσουμε ότι οι γονείς ενδιαφέρονται και θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους πριν αυτά μπλέξουν με τις αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γνωστοί εξατμισακηδες ςιναι... Παιδιά που από τους γονείς τους δεν έμαθαν να σέβονται δημόσια περιουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άιντε να κάνετε και λίγο δουλεία να καθαρίσετε μόνο να τα ξύνετε είστε και να παίρνετε επιδόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδειάστε όμως και κανέναν κάδο στα παρκάκια.Να θες να πετάξεις ένα σκουπίδι με γεμάτους κάδους πέφτουν κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε εσάς που μένετε εκεί από πάνω! Την επομη φορά που θα πετάξει κάποιος γλάστρα και νερά σε παιδιά με μηχανάκια θα έχετε μεγάλο πρόβλημα! Λέω εγώ αν πετύχει κανένα στο κεφάλι? Η αν πετύχετε κανέναν πεζό? Ρε είστε βλημματα? Θέλετε να σας σεβόμαστε όταν μας πετάτε πράγματα? Όλοι δώσαμε κάποτε πανελλήνιες αλλά δεν κάναμε και έτσι! Προτιμώ τα παιδιά στα πάρκα πάρα στις καφετέριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365