Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Αριδαία: Πολίτες συνεχίζουν προκλητικά να βρομίζουν την πόλη μετά από υπαίθριες συναθροίσεις (ΦΩΤΟ)

Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι πολίτες συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως δεν έχουν την παραμικρή παιδεία

Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες για τον σκουπιδότοπο που αφήνουν πίσω τους, στο χώρο πλησίον του Δημαρχείου Αλμωπίας, πολίτες κυρίως νεαρής ηλικίας μετά από υπαίθριες συναθροίσεις.


Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι πολίτες συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως δεν έχουν την παραμικρή παιδεία, αφού τα πράγματα γίνονται χειρότερα όπως θα δείτε στις φωτο.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Το να βλέπεις τη νέα γενιά να μαζεύετε σε υπαίθριους χώρους είναι ότι καλύτερο και είναι υποχρέωση μας, να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Δυστυχώς όμως οι μεγαλύτεροι ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ! Γιατι?Γιατί φτιάξαμε γενιές χωρίς ΠΑΙΔΕΙΑ! Όσα υλικά αγαθά και αν προσφέρουμε, είναι άχρηστα χωρίς ΑΥΤΗΝ για το μέλλον της πατρίδας μας.Για να προλάβω τυχόν κακεντρεχεις , δεν αποποιουμαι ευθύνες ως μέλος πλέον δημοτικής αρχής. Αντιθέτως!Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Πρέπει έστω και τώρα να μάθουμε στη νέα γενιά, τι είναι η πραγματική "μαγκιά".!






23 σχόλια:

  1. Απλα ντροπη. δεν εχω κατι αλλο να πω. μπραβο στο 365 που αναδεικνύει αυτά τα προβληματα. σκοπος ενός τοπικου ειδησεογραφικού μέσου είναι να βοηθήσει τον τόπο του να γίνει καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωα.οι καδοι διπλα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους πιάσεις εκείνη την ώρα που το πετάνε η τα αφήνουν εκεί να φάνε τρελό πακέτο τα μπα.....δα. ΞΥΛΟ μέχρι να ξεχάσουν το όνομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν και οι δυο οψεις του ιδιου νομίσματος... Νε μεν εμεις η "νεα" γενια μαζευόμαστε παρεα σε παρκα και πλατειες αφου υπαρχει η λεγόμενη "καραντινα" αλλα και οι δημοτικες αρχες θα πρεπει να φροντίσουν ετσι ωστε να υπαρχουν περισσοτερα καλαθακια στο δρομο μιας καο τα ηδη υπαρχοντα δεν επαρκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή ρε φίλε, αν δεν υπάρχουν κάδοι, τα πετάτε κάτω και φεύγεται? Τί είναι αυτό? Δικαιολογία?

      Διαγραφή
  5. Οι κάμερες στα σχολεία σας πείραζαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δυστυχώς μιλάμε για τα παιδιά που η μαμά έχει το σκουλαρίκι στη μύτη, είναι στο facebook ,έχει ήδη ραντεβού για τα νύχια, δεν μαγειρεύει σπίτι γιατί θα φάνε σουβλάκια, και είδωλο μας είναι η Μενεγάκη ή η Σκορδά.Αυτή η μάνα (και ο αντίστοιχος πατέρας) πιστεύω έχουν αυτά τα παιδιά που μετά τα σκουπίδια, πήραν το πειραγμενο μηχανάκι, (χωρίς άδεια δίπλωμα ασφάλεια) και έκαναν και τη γνωστή ηχορύπανση μέσα στην πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σας. Δεν το κάνουν από έλλειψη παιδείας. ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Γι αυτό θέλουν βρωμοξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο του Έλληνα το οποίο δεν θέλει να αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα προβλήματα απο τα κΑλοπαιδα με την ρυπανση και της ηχορύπανση που προκαλουν καθημερινώς....γονείς τι κάνετε γι αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.. Για τα μηχανάκια χρειαζόμαστε ενα άρθρο ολόκληρο.

      Διαγραφή
  10. Απαραδεκτο, ειδαμε ομως και τους μεγαλους που εχουν γεμισει τα ρεματα στο βουνο με καθε ειδους σκουπιδια και μπαζα.
    Οπως μαθει κανει το παιδι. Δυστυχως σαν λαος σε πολλα πραγματα ειμαστε ελεεινοι.
    Και οσοι λενε πιο πανω για ξυλο στα παιδια ειναι επισης εντελως ηλιθιοι και ελπιζω να μην εχουν παιδια οι ιδιοι διοτι ειναι πασιφανες ποσο ανικανοι και ακαταληλοι σαν γονεις ειναι.
    Δεν χρειαζεται ξυλο αγαπητε μου νεατρενταλ ενα παιδι για να μαθει τι ειναι σωστο και τι λαθος, σωστα παραδειγματα και παιδεια χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ homo sapien που μας χαρακτηριζεις ηλιθιους επειδή είπαμε ότι αυτά τα σκατοπαιδα θέλουν βρομόξυλο δεν άκουσες ποτέ ότι το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο; Ούτε για τιμωρία κάτι;

      Διαγραφή
    2. Nεατρενταλ, η βια φερνει βια. Αν χτυπας το παιδι σου θα το κανεις βιαιο και προβληματικο και νομοτελειακα θα αναπαραξει τη βια που δεχτηκε. Δεν θα μαθει ετσι να σεβεται το περιβαλον.

      Το ξυλο μεταξυ ενηλικων ειναι αλλο, πολεμικες τεχνες κανω και μου αρεσει το ξυλο να σου πω την αληθεια αλλα δεν θα χτυπουσα ποτε το παιδι μου ή καποιο αλλο παιδι ή γενικα καποιον ανθρωπο ανυπερασπιστο απεναντι μου. Αν καποιος φυσικα πειραζε εμενα, την οικογενεια μου, τους φιλους μου κλπ, φυσικα και θα αντιδρουσα βιαια.
      Αλλα ειναι τελειως διαφορετικο το να χρησιμοποιεις τη βια ως παιδαγωγικο μεσο σε παιδια.

      Αμα βγεις απο τη σπηλια σου και ανοιξει λιγο το μυαλουδακι σου το φτωχο θα το καταλαβεις ισως.

      Διαγραφή
    3. Γειά σου ρε homo sapien που γνωρίζεις και πολεμικές τέχνες! Δεν έχεις ακούσει ότι όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος; Άκου: όταν στο απέναντι πάρκο έκανα παρατήρηση σε νεαρά 16χρονα που καταστρεφαν την παιδική χαρά πήρα την απάντηση:άσε μας ρε μπάρμπα και κοίτα τη δουλειά σου. Εσένα δεν σε πλημμυρίζει η αγανάκτηση και η απελπισία; Με ποιους αγανακτεις; με τους γονείς μόνο; ή και με τα βλαστάρια τους; Μάθε ότι και η τιμωρία είναι παιδαγωγικό μέσο.

      Διαγραφή
    4. E ρε Νεατρενταλ, ενταξει παιδια ειναι, οκ προφανως ειναι εντελως κατακριτεα η συμπεριφορα τους και αν ημουν εκει φυσικα και θα σε στηριζα αλλα το να τα δερνεις δεν ειναι λυση και το μονο που θα καταφερεις ειναι να τα κανεις βιαια και την επομενη φορα αντι να σου πουνε ενα "αντε ρε μπαρμπα" να σου ριξουν φαπες.
      Δεν ειναι μονο το ξυλο τιμωρια, να ξες, εσυ μεγαλωσες σε μια εντελως διαφορετικη εποχη, το τι ισχυε τοτε και τι θεωρουσε σωστο ο κοσμος, οπως το να δερνει τα παιδια αμα κανουν μαλακιες, δεν ισχυει πλεον και ευτυχως.
      Το ξυλο ειναι για μεσα στο ρινγκ, εκει μ'αρεσει εμενα, οχι για μεσα στην οικογενεια και την κοινωνια, αν θες τη γνωμη μου.

      Διαγραφή
  11. Είμαι παιδί 17 χρονών. Και θέλω να σας πω ότι κάθε μέρα γυρίζω όλα τα μέρη της Αριδαίας που συχνάζουν άτομα της ηλικίας μου και θέλω να το ομολογήσω ότι η κάδοι στο οδικής κυκλοφορίας έχουν να τους αδειάσουν από τότε που τους έβαλαν και να σας πω και την αλήθεια της προάλλες πήγαμε να καθίσουμε πάρκο οδικης και το βλέπουμε πεντακάθαρο τα σκουπίδια όλα σε μαύρες σακούλες κα τα χόρτα κομμένα και γτ κάνεις δεν το δημοσίευσε. Γτ το έκανα κάποιος από μόνος του Επειδή το γούσταρε και ουτε καν η δημοτική αρχή Ούτε τίποτα, Ένας απλώς άνθρωπος που δεν είχε βρει ελεύθερο χρόνο και πήγε και το έκανε λαμπικο σε αυτόν αξίζουν συγχαρητήρια και σε κανέναν άλλο.
    Ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε δεν θέλω να θίξω κανέναν Ούτε να κατηγορήσω απλώς αγανάκτησα.
    ΥΓ το ίδιο πράγμα είναι και στο ικα και στο δημαρχείο Ένας κάδος για πέντε σκουπίδια το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν τι δουλειά έχετε εκεί 17 χρονών γομαρια... Να πάτε να χαμουρευεστε αλλού.. Και δεύτερον το ξέρεις ότι απαγορεύεται η είσοδος στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής?? Δεν έχει δωθει ακόμη σε λειτουργία... Οπότε δεν έχει κανένας δουλειά εκεί

      Διαγραφή
    2. Και τι θες να κάνουμε ρε φίλε όταν όλα είναι κλειστά. Και δεύτερον τότε τι το έχουμε για στολίδι για αυτό κάποιοι γονείς από την μεριά του κεντρικου έχουν κόψει τα σίδερα για να μπαίνουν και πολύ καλά έκαναν γτ είναι το μοναδικό πάρκο που είναι στην καλύτερη κατάσταση για μικρα παιδιά.

      Διαγραφή
  12. μαμα.μπαμπα.τι.κανεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κι αν ο μπαμπάς φευγάτος...η μαμά τρέχει παντού...ποιός θα προσέξει τα παιδιά? Μην το ξεχνάτε ποτέ!
    Και κάτι ακραίο να κάνει ένας ανήλικος...δεν φταίει ποτέ.Μόνο οι γονείς.
    Αν μιλάμε για ανήλικους.
    Τεράστια η ευθύνη των γονιών κατά πόσο εποπτεύουν τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ απόλυτα με αυτή σου την αποψη: ότι ο ανήλικος δεν φταίει ποτέ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365