Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες και επισκευές στο δίκτυο άρδευσης

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Ιωάννη Σελκου

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Ιωάννη Σελκου:



Ξεκίνησε η αρδευτική περίοδος και μαζί της ξεκίνησαν και οι εργασίες στις καλλιέργειες των αγροτών. 

Η δημοτική αρχή δίνει λύσεις στα προβλήματα που προϋπήρχαν και δημιουργούνται στην άρδευση σε συνεργασία με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Η βοήθειά τους είναι μεγάλη και χάρη  σε αυτούς, με τις υποδείξεις και τη φυσική παρουσία τους, οι βλάβες στο δίκτυο άρδευσης επισκευάζονται εντός ολίγων ημερών, αν λάβουμε υπόψην μας και την μεγάλη έκταση του Δήμου μας.

Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με τους προέδρους, έτσι ώστε να γίνεται και ο κατάλληλος προγραμματισμός.

Ενδεικτικά, έχουν γίνει επισκευές σε:

ΤΚ Βορεινού-Νεοχωρίου
ΤΚ Εξαπλατάνου
ΤΚ Θεοδωρακείου
ΤΚ Μηλέας-Ριζοχωρίου
ΤΚ Ίδας
ΤΚ Φούστανης
ΤΚ Αψάλου
ΤΚ Προμάχων 
ΤΚ Αριδαίας 
ΤΚ Αλώρου
ΤΚ Σωσάνδρας
ΤΚ Δωροθέας
ΤΚ Πολύκαρπης
ΤΚ Πιπεριάς 
ΤΚ Τσάκων-Χρύσας-Ροδωνιάς
ΤΚ Χρυσής 

Και συνεχίζουμε. Το έργο είναι δύσκολο, χρειάζεται υπομονή και βοήθεια από όλους.

Αντιδήμαρχος
Σέλκος Ιωάννης











2 σχόλια:

  1. Τι θα γίνει ρε παιδιά κάθε μέρα μετά τ Μεσημέρη η Αριδαία η μισή δν θα έχει νερό για να ποτίζουν τ χωράφια? Αναλάβετε ευθύνες βρείτε λύση χθες στο πρόβλημα κάντε κάτι γτ θα πέσουν μηνύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Εδώ καίγεται ο τόπος και εσείς τώρα κάνετε τις συντηρήσεις. Και τώρα μας ζητάτε και βοήθεια. Καλά σας τα έλεγε ο Μίντσης. Ακόμη περιμένει την ειδική συνεδρίαση για την άρδευση. Δυστυχώς αποδεικνύεστε και σε αυτό ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365