Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Οι αρχές έχουν βίντεο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι

Νέα στοιχεία από κάμερα ασφαλείας

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τις κάμερες ασφαλείας γύρω από την περιοχή της επίθεσης με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, ώστε να βρουν την δράστη. Ως τώρα η άγνωστη γυναίκα φαίνεται ότι ήξερε πολύ καλά πού βρίσκονταν οι κάμερες και τις είχε αποφύγει, ωστόσο αυτό ίσως πλέον άλλαξε.




Όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης, προέκυψαν νέα πλάνα από κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας που πιθανότατα δείχνει τη γυναίκα η οποία θεωρείται ως ύποπτη για την επίθεση. Η γυναίκα φαίνεται να φοράει μάσκα, σκούφο, είναι μετρίου αναστήματος και αδύνατη. Οι Αρχές προσπαθούν να εξάγουν περισσότερα συμπεράσματα από το βιντεοληπτικό υλικό παρότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλής ανάλυσης.

Η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ την περασμένη Τετάρτη στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα. Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η 34χρονη γυναίκα, θύμα της επίθεσης, δεν έχει καταφέρεν πει πολλά στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι η δράστης: «Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω».

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο της κάποιες σκέψεις της για τα άτομα που θα μπορούσαν να είχαν μία πιθανή σχέση με το περιστατικό και συσχετίζονται με το επαγγελματικό της περιβάλλον, είναι όμως περισσότερο σκέψεις παρά στοιχεία.

Οι καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος και του επαγγελματικού της χώρου συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι που να θέσει και συγκεκριμένα άτομα στο στόχαστρο των ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365