Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Αλμωπία: Παράπονα από προέδρους κοινοτήτων και αγρότες για την άρδευση

Έγιναν τις προηγούμενες μέρες από πλευράς Δήμου εργασίες συντήρησης, αλλά όπως μας λένε οι αγρότες, αυτές ήταν μια σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων

Η αρδευτικη περίοδος έχει ξεκινήσει, με τους προέδρους των Τ.Κ. και τους αγρότες της Αλμωπίας να έχουν μεγάλα παράπονα από την Δημοτική Αρχή.



Πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους γιατί το δίκτυο άρδευσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών να έχουν κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Έγιναν τις προηγούμενες μέρες από πλευράς Δήμου εργασίες συντήρησης, αλλά όπως μας λένε οι αγρότες, αυτές ήταν μια σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων.

3 σχόλια:

  1. Οι πλειοψηφία των αγροτών κάνει παράπονα για τα αυλάκια, αλλα μια φορα δεν εχει καθαρίσει το αυλάκι εξω απο το χωράφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα τραβάμε από περισυ που μόλις χάθηκαν οι εκλογές τα παράτησαν στο έλεος του Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγρότης που δεν κάνει ανακύκλωση, τι αγρότης ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365