Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Της έριξε βιτριόλι, την έβριζε και την κυνήγησε! Αποκαλύψεις σοκ για την βάρβαρη επίθεση

Νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας 

“Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις” φέρεται να φώναζε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα! Την κυνήγησε πριν εξαφανιστεί από το σημείο του φρικιαστικού εγκλήματος. 


Όχι μόνο της κατέστρεψε την ζωή, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η άφαντη δράστιδα της επίθεσης χαιρόταν για το κακό που της έκανε!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την ανατριχιαστική επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα που φέρεται να έριξε το οξύ στην 34χρονη της φώναζε “πάρτα μωρή, καλά να πάθεις”!

Επιπλέον, φέρεται να την κυνήγησε αμέσως μετά την επίθεση, πριν εξαφανιστεί από το σημείο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό να σκεφτεί κανείς πως ένας άνθρωπος έφτασε όχι μόνο στο σημείο να διαπράξει μια τόσο σκληρή επίθεση, αλλά να φαίνεται -σύμφωνα πάντα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες- να το απολαμβάνει, βρίζοντας και κυνηγώντας το θύμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365