Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Βεβήλωσαν το μνημείο Ποντιακού πολιτισμού στην Άρνισσα (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Γκάτσου

Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Γκάτσου:



Καταδικάζω απεριφραστα την βεβηλωση του μνημείου του Ποντιακού πολιτισμού στην Άρνισσα. Ειδικά μια μερα ιδιαίτερη για την ιστορία μας. Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι, δεν είναι ούτε πολιτικοί φορείς ουτε μπορεί κανείς να τους αποδίδει πολιτικό ύφος η να τους επιρρίπτει ευθύνες για ενα γεγονός που δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ρόλο των συλλογών. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες θλιβερων γεγονότων που σκοπό έχουν τον διχασμό των κατοίκων. Ολα αυτα ωστόσο, ξεκινούν απο κάπου και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες. Ας κάνουν οι αρχές την δουλειά τους, για να βρεθούν οι δράστες.


5 σχόλια:

  1. Όταν στα πανηγύρια τραγουδάνε στα σλαβικα έξω οι Έλληνες από την Μακεδονία κανείς δεν ασχολείται. Κάποιοι έχουν βγάλει πολλά χρήματα που προέρχονται από σκοτεινά κέντρα.
    Το σαράκι δυστυχώς έχει φωλιάσει σε πολλά χωριά της Πέλλας ιδίως στην νεολαία είναι μεγάλο κρίμα εν έτει 2020 να υπάρχει τόσο αμορφωσια και άγνοια ιστορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει σλάβικα τραγουδάνε αυτοί που ζουν εδω αιώνες.Οκ βλακεία τους αλλά είναι σπιτι τους.Κανονικά πρέπει ο καθένας να αποφασίσει βαθιά μέσα του τι είναι.Π.χ. βάζεις την πατρίδα σου πάνω απ το κόμμα σου ε Είσαι Εθνικιστής αδερφέ.Μην το παίζεις ουτε συριζα ούτε πασοκ.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς στην Ελλαδα μας την αγαπημένη υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έφτασε ποτε στο σημείο οι αξίες του να είναι πάνω απ την Πατρίδα.
    Θέλει πολύ δουλειά να φτάσεις ως εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα σοβαρά ας μιλήσουμε: όταν κάποιος έχει άποψη για τέτοια θέματα,βασίζεται στις επίσημες πηγές ή ότι ξέρει απ τους παπούδες του? Γιατί όλοι έχουν να διηγηθούν ιστορίες που δεν μας είπαν ποτέ στο Σχολείο! Γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα Σκόπια όλες οι κοπριες και δώρο από έναν ψηλό μαύρο να τους φτιάχνει την μέρα.
    Φασιστεροι κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Καθένας έχει δικαίωμα να αισθάνεται ότι θέλει Έλληνας Κονκολέζος Ινδιάνος.
    Δεν μπορεί όμως να τραγουδάει έξω οι Έλληνες από την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ επειδή ο ίδιος δεν αισθάνεται Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365