Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Καταστηματάρχες και κάτοικοι με την συνδρομή της πυροσβεστικής καθάρισαν τον δρόμο και έβαψαν τα πεζοδρόμια

Δείτε τις φωτό

Μία πολύ όμορφη εθελοντική πρωτοβουλία καταστηματαρχών και κατοίκων, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στις Οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης και Λοχαγού Παπαδοπούλου στην Αριδαία. 


Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από καταστηματάρχες και κατοίκους των συγκεκριμένων Οδών, οι οποίοι θέλοντας να δώσουν το καλό παράδειγμα, απευθύνθηκαν στον Δήμο και ζήτησαν να τους βοηθήσει σε αυτή την εθελοντική τους δράση. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν από την αρχή θετικός και παραχωρήθηκαν στους εθελοντές μπογιές, πινέλα, σκούπες κ.α. εργαλεία για να πραγματοποιηθεί αυτή η εθελοντική δράση. 

Επίσης χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας της Αλμωπίας για να κλείσουν οι συγκεκριμένοι δρόμοι, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον καλύτερο καθαρισμό τους.

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Ελπίζουμε το συγκεκριμένο παράδειγμα να ακολουθήσουν και άλλοι καταστηματάρχες και άλλοι κάτοικοι και άλλων Οδών της πόλης της Αριδαίας. 

Το σύνθημα της σημερινής μέρας ήταν "Όλοι μαζί μπορούμε"

Δείτε τις φωτό:



















10 σχόλια:

  1. επιτέλους εθελοντισμός.Ας βοηθησουμε την αγορά όλων των ειδών.Εμποριο.Οχι απλά καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά όταν έχεις όρεξη και μεράκι όλα τα μπορείς!!! Μπράβο στους εθελοντές, μπράβο στον δήμο, μπράβο στη πυροσβεστική και γενικά ΜΠΡΆΒΟ σε όλους όσους το σκέφτηκαν!!! Ας ελπίσουμε να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και να ακολουθήσουν κ άλλες γειτονιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τα κάνουμε εμείς γιατί αν περιμένουμε από τον Δήμαρχο κάηκαν οι δημότες της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία και ας μη τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, δεν είναι κακό να βοηθάμε όπου μπορούμε... Εδώ βλέπουμε μια πολύ όμορφη αρχή και αμέσως την κατακρίνεις, αντί να πεις ΜΠΡΆΒΟ.... Έλεος!!!

      Διαγραφή
    2. Με τον καλό σου λόγο πάντα στο στόμα. Όταν σε δούμε με το πινέλο και την σκούπα θα σε πιστέψουμε. Ο δήμαρχος πριν γίνει δήμαρχος παντα ήταν πρώτος εθελοντής. Οπότε σίγουρα θα στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. Οπότε τα γλυκά σου λόγια είναι για να λέγονται απλά.

      Διαγραφή
  4. Πρέπει αυτή η πόλη επιτέλους να στηρίξει την τοπική της αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το Πρώτο όλων είναι να αγαπήσουμε τον τόπο μας.Και τόπος μας είναι όλη η Αλμωπία.Όχι μόνο το χωριό μας.
    Και φυσικά η Αγαπημένη μας Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία πρωτοβουλία, αλλά θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση από το Δήμο προς όλους τους καταστηματάρχες ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση έτσι ώστε να γίνει κάτι ομοιόμορφο και οργανωμένο σε όλους τους δρόμους της πόλης μας κ όχι μόνο σε 2 αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ... Και η τοπική αγορά, να στηρίξει την τσέπη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Εμπορικός Σύλλογος ας ενεργοποιηθεί.Έχει πολλά περιθώρια δράσης.Και φυσικά στόχος η βελτίωση της αγοράς .Τα μαγαζιά απ την άλλη να ξέρουν τι σημαίνει επιχειρηματικότητα και αγορά.Δεν είμαστε απλά ένα μαγαζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365